|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
smd Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 15:12 Заглавие: |
|
|
Ех............... Автора на тази ,,схема" разчита на лакомията,господа!!! Някои да я е направил?! Никои не си е дал труда да погледне ,, блоковете" как са вързани един към друг,или дали ,, програмата" за flash-а е работоспособна!!!Не
си губете времето напразно,и тези хора от Енергото са квалифицирани техници като нас!!!  _________________ 123 proba |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tehno_Pit4 Нов потребител

Регистриран на: 03 Юни 2004 Мнения: 13 Местожителство: област В.Търново
|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2004 6:21 Заглавие: молба |
|
|
на сайта наистина вече я няма схемата....моля ви да ми изпратите схемата с стойностите за да я тествам....отдавна следя темата но наистина досека не съм попадал на работеща схема.....ще ви бъда благодарен да получа схемата на имейл: [email protected]
За два три дни ще я пробвам и ще ви се отчета в форума дали работи ........  |
|
|
 |
ССС Гост
|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2004 18:29 Заглавие: |
|
|
какво ще кажете за тия новите, едни бели такива с дигитални дисплеи, скоро ми смениха стария и сега се чудя дали има начин да се
......нали знаете.тьрсих из нета информация за тях ама няма нищо,словашко производство.  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|