| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 20:32 Заглавие: |
|
|
И аз!
Предписанията трябва да се спазват, от силикон до силикон разлика като от земята до небето. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Emil Evtimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2005 19:06 Заглавие: |
|
|
ДА!ДА!ДА! Работи !!! Дори дава много прилично ! Може би руснаците е време да научат нещо от мен . А то е , че когато успееш да направиш манипулацията ''Майстоски'' и с универсален силикон става !
Благодаря на всички които дадоха мнение по темата !
Това мисля че си струва да се документира .
Пиша ви този пост гледайки на него !  _________________ Когато гледам , виждам !!! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2005 19:12 Заглавие: |
|
|
| Поздравления, но все пак я карай малко по-кротко, нека да мине някой и друг ден. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2005 19:40 Заглавие: |
|
|
Нещо не мога да кача снимките ...Но ще намеря начин !
RC , от три години ремонтирам монитори и като го гледам , засега не ми дава никакви поводи за притеснение ...  _________________ Когато гледам , виждам !!! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2005 19:48 Заглавие: |
|
|
Emil Evtimov, не съм изказвал никакви съмнения по този повод.
Просто от собствения си опит знам, че винаги (за всяко нещо) има първи път.
И нещо като стане от първия път, обикновенно възникват след това проблеми.
Не ти го пожелавам.
Поздрави. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2005 20:48 Заглавие: |
|
|
Поздравления  |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 10, 2005 7:34 Заглавие: |
|
|
Наблюдавай го и ако се породят и най малки признаци на пробив смени силикона с ЧЕРВЕН .Горещо го препоръчвам  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
rusin Опитен потребител

Регистриран на: 18 Авг 2003 Мнения: 306 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Пон Окт 10, 2005 9:06 Заглавие: |
|
|
БРАВО ! С нетърпение чакам снимките че имам и аз подобна операция
гледам ти снимката на тхото и си мисля че след като не си пробивал много на вътре какъвто и силикон да сложиш ще върши работа . Не можеше ли със секачки да отрежеш самият пин от тхото ? |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 10, 2005 9:50 Заглавие: |
|
|
| От всички материали които съм пробвал за изолация единственно червения ABRO и ORBAZIL издържаха повече от 6 месеца, всички други пробиваха в рамките на 3 - 4 месеца, колегите са прави и е рано все още да се радваш а ако забележиш съскане веднага го сменяй като престържиш на ново пожърхноста за да се премахне напълно остатъка от стария силикон че при един пробив ми се прецака и процесор. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 10, 2005 19:43 Заглавие: |
|
|
Kолеги , прави сте че трябва да поработи за да се види как се държи ! Просто вчера бях обхванат от голяма еуфория . Днес работи почти цял ден и засега е добре .
Със уред за измерване на капацитет разбрах точно къде се намира извода на въпросния кондензатор и така се ориентирах къде да дупча.На схемата GC. Отворът е дълбок около 7-8мм. След като го продупчих замерих пак в отвора , а от извода на кондензатора ни помен . Може би ми помогна това , че не беше напълно пробит и така можех да проследя тези 195 pf . Почистих със спирт и залях . Изчаках 25 часа да съхне . Монтирах-Работи.Още веднъж Благодаря на всички за мненията . Малко или много ми повлияхте за да го направя. Най-хубавото е че успях . Ето и обещаните снимки:
http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=9179 _________________ Когато гледам , виждам !!!
Последната промяна е направена от Emil Evtimov на Чет Апр 27, 2006 23:31; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
|