Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ЗАСТРАХОВКА ГО-КЪДЕ???
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Съб Дек 24, 2005 21:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще проверя,но вчера някъде го гледах.От форума,за който дадох препратката също четох за 30 кинта,но вчера бях във Варна и там някъде видях реклама в която се казваше че за леки автомобили е 10 лева.

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Съб Дек 24, 2005 22:57    Заглавие: Застраховка Отговорете с цитат

9744937 8111379 там ми я дадоха тази оферта Idea
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
cvetomirconev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Севлиево

МнениеПуснато на: Нед Дек 25, 2005 10:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам каква е далаверата с тия евтини застраховки, но нещо ми намирисва тая работа. Нали отиваме към ЕС и нашите застраховки ще трябва да важат и там. А доколкото съм чувал най-евтините застраховки в ЕС са около 600 лв, а например в Германия стигат и до 80 EUR/месец. Така са ми казвали приятели които са ходили там де, не е информация черно на бяло.

Та в тази линия дочух, че догодина застраховката ще е 400 лв.

My opinions might have changed, but not the fact that I'm right.
Върнете се в началото
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Нед Дек 25, 2005 11:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Далаверата е там че ще се опитат тая година поне да достигнат към 90% да застраховат колите си. Както си признават до сега едва 50% се застраховат. Така че с по малки вноски но всички да се застраховат.И още да се кара внимателно за да няма произшедствия. А четете ли че в гражаданската отговорност пише за обещетение от 700 000 лв при смъртен случай и до 200 000 лв за имущесвтвени щети. Та ти трябва да потрошиш до неузнаваемост един депутатски Мерцедес за да изплатят такава сума. Иначе тия морги дето ги караме струват по около 3-4 000лв .Така че едно се пише друго се върше. И по 1 лв да има застраховка то там ще се застраховам. Very Happy
Застраховател
Гост

МнениеПуснато на: Нед Дек 25, 2005 12:38    Заглавие: Re: ЗАСТРАХОВКА ГО-КЪДЕ??? Отговорете с цитат

15% (Петнадесет процента) отстъпка!!!
от тарифите на Булинс, ДЗИ, Български Имоти, ЕвроИнс, Армеец.
За информация на лично или на
gsm:0877261494
[email protected]

Пример:

ДЗИ:
Леки автомобили до 1 500 куб. см. 83лв.-15%=70,55лв
Леки автомобили над 1 500 куб. см. до 2 000 куб. см. 95лв.-15%=80,75лв
Леки автомобили над 2 000 до 2 500 куб. см. 119лв.-15%=101,15лв
Леки автомобили над 2 500 куб. см. 139лв.-15%=118,15лв

Цената е за годишна полица и включва Клубна карта за МПС до 3,5т., до 8+1 места, мотоциклети и ремаркета до 750кг. и е валидна във всички центрове на СБА даваща право на:

1. Преглед преди пътуване на техническата изправност на МПС (еднократно) - БЕЗПЛАТНО.

2. При ПТП - 25 км пътна помощ общ пробег - БЕЗПЛАТНО.

3. Пътна помощ с 20% намаление - ЦЕЛОГОДИШНО.

Весела Коледа и Щастлива Нова Година на всички.
Върнете се в началото
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Нед Дек 25, 2005 12:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Aз изобщо нямам намерение да карам колата си в Европейския съюз.Не че не искам,ами не мога.За какъв чокан тогава ми е европейска застраховка Question Тия дето карат скъпи коли да се застраховат по европейски.Като имат пари за коли,ще имат и за застраховки.Когато почнат да ми плащат по Европейските стандарти,съм съгласен и аз да плащам по същите критерии.Работя в концерн със заводи в цяла Европа,само че заплатата ми е българска!Ако някой тръгне да излиза в чужбина с колата си,тогава да се застрахова по нормативите на ЕС,но само за времето,когато е на чужда територия.Иначе тук на наша територия тези цени ,които сега се предлагат за мен са разумни и достатъчно високи с оглед на лимитите на отговорност.

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Нед Дек 25, 2005 17:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Да Прав си .И аз повече няма да ходя в Европата. Very Happy Лошото е че ако някой от Европата дойде тук и някой от нашите еръпшани им удари колата то трябва нашата застрахователна компания да заплати щетите и ако няма пари .......какво става а ? Синжира си идва .... пък козата я няма !! Twisted Evil
Dobri
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Нед Дек 25, 2005 18:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Колеги, да сте чували нещо от рода на това че в КАТ можело да си подмениш синьото талонче с такова червено ако през последните 6 години не си имал наказания, и съответно пък застрахователите ти правели отстъпка когато покажеш такова (червено)талонче. Дали има нещо верно в цялата тази история, тъи като този слух случайно стигна до ушите ми?
Върнете се в началото
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Нед Дек 25, 2005 22:47    Заглавие: дзи Отговорете с цитат

дзи тази година се държаха некоректно за прегледите аз се опарих Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
plamen petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Пон Дек 26, 2005 17:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Застраховката нали е за трети лица какво ме интересува че като съм платил малко пари застахователя нямало да може да покрие щетите важното е да имаш полица .Преди две години като ме удари един БАКШИШ не ми платиха и 50% от щетите така че все ми е тая за третото лице.Колата била стара и било на края на годината , е да ама аз не им дадох стари пари .Така че плащаите наи ниската цена да не ги учим да искат много щото и тъй не плащат.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 3 от 4

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети