Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

.........
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Яну 29, 2006 13:36    Заглавие: Отговорете с цитат

micanka написа:
аз не нося никаква вина за Вашите комплекси.

Много удобна позиция (по-скоро поза).
А понеже попитахте и това:
Цитат:
Защо преместихте темата? Можехте просто да я изтриете.
считам, че трябва да Ви отговоря.
-Темата не я преместих, а разделих и началото на темата (която е по същество ) си е там където беше.
-И защо трябваше да я трия?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
GOSHO
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна - с.Тополи

МнениеПуснато на: Нед Яну 29, 2006 13:39    Заглавие: Отговорете с цитат

micanka написа:

Какви комплекси??? Това че даваш някакви абсурдни съвети и че никой колега не е съгласен с тях комплекси ли е? Shocked
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
makom
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: RUSE

МнениеПуснато на: Нед Яну 29, 2006 17:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Сега съм пенсионер,но когато работех като ТВ техник в София поправях средно на ден по 8 телевизора в продължение на около 15 години (300 по 8 по 15 прави 24000)

Със този твой метод не виждам как си успявал да ги правиш по 8 на ден,като се има предвид че имахме план навремето.А и при това "супер качество" на ремонта не би трябвало да останат телевизори за поправка. Laughing
Ето колеги как се поправяли телевизори-сменяш половината чаркалак
и ако не тръгне тогава търсим дефекта.За какво ли учихме толкоз навремето,то било лесна работа.Ами то вече младите да не ходят да се хабят по даскало.
Г-н Мицанка,що не си гледаш пенсийката и оставиш на по-младите да се оправят ами си взел да даваш такива съвети Question
Върнете се в началото
tehnica
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ЕЛХОВО

МнениеПуснато на: Нед Яну 29, 2006 17:25    Заглавие: за котката Отговорете с цитат

GOSHO написа:
micanka написа:

Какви комплекси??? Това че даваш някакви абсурдни съвети и че никой колега не е съгласен с тях комплекси ли е? Shocked
То с такива съвети могат да бъдат съгласни само клиентите.Кой няма да е доволен-с едно влизане в сервиз си решава проблемите и от тук нататък пей сърце десетина години.А пък техниците да го.........!!!!
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Нед Яну 29, 2006 17:44    Заглавие: Отговорете с цитат

300x8x15=24000(според мицанка ) 300х8х15=36000(според мен) за останалото колегите написаха повече отколкото трябваше Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Noel
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Яну 29, 2006 18:08    Заглавие: Отговорете с цитат

nankov написа:

Бойко искам си наградата Very Happy
НВММ - "На всяка манджа мерудия"

нека внесем малко свежа нотка Smile Ето и от мен едно тълкуване

"Негово Величество Моя Милост "
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Нед Яну 29, 2006 19:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Very Happy Здравейте колеги!. Тъй и тъй изтървахме духа от бутилката то ще ви попитам нещо и от отговорите ви ще си извадя заключение как да процедирам в бъдеще .
Първо сгреших ли като му отказах ремонта на този телевизор виждайки че не мога да се справя с него? До сега аз процедирах така че след като видя че нещо не е по моите способности вместо да го досъсипя то си го връщам така на клиента че следващия колега да не изпитва трудност след моята намеса.
Второ нека не си кривим душата и честно си признаем че когато те натрупа работа то качеството на ремонта отива на заден план.
Трето едва ли има колега техник който след ремонта може да гарантира на клиента че поне една година няма да се повреди апарата.Това е невъжможно.

И така в зависимост от отговорите ви ще си направя изводи за мен Very Happy
Гост

МнениеПуснато на: Нед Яну 29, 2006 19:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Изобщо не си сбъркал колега.Всеки си знае възможностите и сам си ги преценява.А колкото до закачката на Бойко,май ще ни трябва "Бойко калкулатор".Правя малка смяна на казаното от Ноел- Негово Величество Майстор Мицан
Върнете се в началото
danco
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бяла Слатина

МнениеПуснато на: Нед Яну 29, 2006 19:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинявам се, госта бях аз.
Върнете се в началото
Boiko
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426

МнениеПуснато на: Нед Яну 29, 2006 21:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Наградата отпътува за Хасково. Честито на Печелившия. Very Happy
"Губещите предположения" ми се струват атрактивни и на следващата среща през април, ще ги обсъдим. Разбирането ми е че и личности и мнения, трябва да се уважават. Може да не съм съгласен с тях но съм длъжен /по възпитание/ да ги уважавам. Не познавам г-н Савов но уважавам дългогодишния му труд в Радио и Телевизионни сервизи. И все пак технологиите напредват така че /както обича да казва ДИЧИ/ майстора се учи от чирака. Особено ако чирака е завършил ХАЙ-училище или е редовен участник в този и други форуми. Very Happy Успех на всички и повече взаимно уважение.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 3 от 5

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети