| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 22:35 Заглавие: |
|
|
като и да се мъча все това ми се отваря:
 _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 23:04 Заглавие: |
|
|
Така няма да стане-отвори го с плугина дето го дадах по-нагоре и до утре да го мъчиш DJVUформат с АдобеАкробата няма да мойш да го отвориш
инсталирай си плугина и това е-всичко ще си дойде на мястото _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 23:08 Заглавие: |
|
|
Без да разархивирам нищо, ми се отварят схемите в Djvu формат. Интересно за мен е друго? Другаря Коцев не може да отвори PDF, както виждам на картинката. Брах доста ядове, с един истински диск, предоставен ми от фирма, не мога да си поръчам частите по парт номер. Защото както си е работило всичко до момента в един миг ти казва че нещо либсва. След дълги перипети, какво се оказа? Адобето ми е искало обновяване с по нова версия, и както е нормално, примерно съм дал да се обнови. Да-ама не! А си го обновил, а си забравил за работа с този диск. Споменах че не съм специалист, ама когато за първи път ми се случи, извиках хора които разбират от тая работа, и на тях им отне доста време да се сетят къде е проблема. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 23:23 Заглавие: |
|
|
| mitachi написа: | | Другаря Коцев не може да отвори PDF, както виждам на картинката. |
Баш DJVU не може да отвори таварищ Коцев-
Виж кво пише на картинката-
AdobeReader не может открыть "SABA T67S83.djvu" _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 23:35 Заглавие: |
|
|
След като я сваля схемата при другите схеми имам иконка и пише модела на Сабата и формат DVJU.Чукам с десния бутон върху тази иконка и ми отваря прозорец в който има написано :отвори с.. Там чукам и от всичките програми избирам DVJU .Почва да се отваря но накрая това ми изписва. Свалих и програмата дето я прати Божилов и с нея е пак така.Отида на схемите на Грундиците и там имам няколко в тоя формат но те се отварят безпроблем.Ще карам тъй то понякога и пет схеми да имам пак телевизора не става тъй че това не е болка за умиране.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 14, 2006 9:06 Заглавие: |
|
|
По този въпрос може би по-доброто решение е " DjVu Solo " . Програмката е изключително и само за този формат  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 14, 2006 9:26 Заглавие: |
|
|
| sacho написа: | По този въпрос може би по-доброто решение е " DjVu Solo " . Програмката е изключително и само за този формат  |
Това, че програмата е само за този формат нищо не означава.
Ако "предмониторното" устройство е инсталирало преди това други програми поддържащи (в някаква степен) този формат (случая с Irfanview) и те са "прихванали" вече това разширение.
| коцев написа: | | Там чукам и от всичките програми избирам DJVU .Почва да се отваря но накрая това ми изписва. |
Е как става така, че избираш DJVU пък то ти отваря акробата???
В същото време като ти гледам снимчицата на десктопа имаш отворено и DJVU.
Последната промяна е направена от RC на Чет Дек 14, 2006 9:45; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 14, 2006 9:38 Заглавие: |
|
|
И като гледам колко прозореца има отворени и колко програми работят фоново, то на това РС свят ще му се завие, а пък го знам колко му е силицата .  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 14, 2006 9:40 Заглавие: |
|
|
И аз не мога да си го обясня Сега ще пробвам тук на тоя комп дали ще стане. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 14, 2006 9:48 Заглавие: |
|
|
Е па тук се отваря Ами по същия начин действам и къщи Нещо гнило има в Дания.....  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|