| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stoyangeo Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 02, 2007 7:39 Заглавие: |
|
|
Нали вече уточнихме, че картите с ягодките са вързани всяка към приемника си. Т.е., дори и устройството да работи съвсем коректно пак не става. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Яну 02, 2007 13:11 Заглавие: |
|
|
| Vaklin написа: | | Нали вече уточнихме, че картите с ягодките са вързани всяка към приемника си. Т.е., дори и устройството да работи съвсем коректно пак не става. |
Купих си устройство (има 9 пик процесора - изглежда бг изработка)за картите с ягодките и за 8 приемника , и съм включил 3 (стронг 7800 )приемника към компортовете - работи прекрасно . Но предполагам на форума нее позволена реклама , за да казвам магазина. |
|
|
 |
stoyangeo Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 02, 2007 15:42 Заглавие: |
|
|
| Колко лева струва ? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Яну 02, 2007 18:31 Заглавие: |
|
|
| stoyangeo написа: | | Колко лева струва ? |
8та я купих за 280 лв
но имаше за 2 и 4-ри броя / 2ка за 65лв а 4та неси спомням |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 03, 2007 7:47 Заглавие: |
|
|
Я разкажи малко по-подробно кое къде пъхаш. А за рекламата ... това не е реклама, а споделяне на опит
И да внеса пояснение. Картата с ягодката е вързана към приемника ако е от белите на Булсатком. Естествено не е вързана към друг модел приемник. Дали работи не знам защото в момента CAM'ът ми е конакс и нямам време да му презаписвам чипа за да стане на ирдето. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 04, 2007 3:16 Заглавие: |
|
|
Работеща конфигурация : приемниците Волтел някви бяха флашнати с друг фърмуер в менюто се появява опция за шерване на карта .. приемника с картата се избира да е мастер и др. 8 броя приемника може да са клиенти, връзката им е през RS323 , като за целта се използват RF модули на предполагам на около 2,4гхц с антенки мънички (имах и снимки някаде някой ако иска да каже)модулите имат 4 ключета за избиране на канал за връзка, сигурно може и с кабел да стане като клинентите са вързани в прав кабел а само за мастера се кръстосва  _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
makom Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2007 10:53 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Купих си устройство (има 9 пик процесора - изглежда бг изработка)за картите с ягодките и за 8 приемника , и съм включил 3 (стронг 7800 )приемника към компортовете - работи прекрасно . Но предполагам на форума нее позволена реклама , за да казвам магазина. |
Някой ако знае подробности за това устройство и откъде се закупува моля да пише на лични. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2007 20:34 Заглавие: |
|
|
| мога да кажа че доста са надути цените на някой неща . липсван цени във сайта . мъгла е за мен |
|
|
 |
|