Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

автокъща
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Пон Яну 08, 2007 20:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Жоро този раздел е общи приказки и доколкото съм запознат тук няма ограничения на писаниците стига да са в добрия тон и поведение. Така че колкото повече мнения толкова по надълбоко потъваш Laughing Laughing Laughing
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Яну 08, 2007 20:22    Заглавие: автокъща Отговорете с цитат

Иване то че ще потъна е ясно ! Ама дано е по плитко !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Пон Яну 08, 2007 20:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Нали знаеш приказката за циганина с двете си циганчета .Когато ги питали какво ще е времето утре едното викало ще вали а другото няма да вали .Така че едното все познавало. Laughing .И при теб ще е така .Ако отидеш и си докараш кола и всичко мине благополучно то ще си благодарен на тези които ти го препоръчваха а ако отидеш и не дай боже стане нещо лошо то тогава ща познаят тия дето ти казват че и от тук можеш да си купиш кола . Всичко е относително и голяма доза късмет.
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Пон Яну 08, 2007 20:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Жоре сдобиването с първата кола ,жена дори и телевизор винаги е било свързано със доста мислене затова братко скачай в тази която ти хареса и ти е по джоба пък времето ще покаже дали си имал късмет Досега съм имал ЗАЗ-968(2бр)Вартбург-353(2бр), Лада 2104 ,Тоиота Корола, Форд Ескорт(дизел) Рено 5 ,Фиат Уно ,ДЕУ Нексия А и да добавя на тате москвича 2140 Може да се каже че съм карал коли от доста марки и държави и това което пише г-н Савов за френските коли и за дизела няма нищо вярно Форда ми палеше на минус 22 градуса отвън без проблеми (всички коли са ми били уличници)Ако не можеш сам да избереш кола вземи на оглед женати Автоджамбазите от горубляне казват така :Видиш ли мъж и жена значи са тръгнали за кола Спре ли се жената до някоя значи е продадена Laughing Laughing Затова взимай невестата под ръка и по борсите та после ако има проблеми ТЯ да е виновна за избора Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
quad
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Varna/Targovishte

МнениеПуснато на: Пон Яну 08, 2007 20:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз направих така, помислих си каква кола ми трябва и с колко пари разполагам, поразрових се из нета, поразпитах приятели( подбирах ги да работят в сервизи), съпоставих ги с моите впечетлания и се сетих че преди време бях дръпнал едно СД(мисля че беше от датата) на "автопазар" или електронния му вариант mobile.bg, в което доста добре са описани и разгледани проблемите, които могат да се очакват при закупуването на автомобил на старо(конкретно за отделните модели). По този начин отсях вариантите до два, с предпочитания повече към единия.
Някой от колегите горе беше написал, че френския дизел е най-добър... за по-старите е донякъде вярно, но днес японците са по-напред в материала. Нищо че при новите френски горивото се впръсква под налягане 1800 бара!!!!, а дюзата е от кристал. То при такова разпръскване, дето се вика и водата ще запалиш Wink Laughing Това хубаво, ама изискват качествени горива, а ремонта на тава чудо си е доста дебел. След време като поефтинеят ще им берем ядовете Smile
ganevec
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: русе

МнениеПуснато на: Пон Яну 08, 2007 21:42    Заглавие: Отговорете с цитат

един съвет от мен излез на някоя главна улица и преброи от сто коли коя марка и модел са наи много и си купи такъв няма да збъркаш ще е с наи ефтините части и на наи ниска цена от класа си

пп
не заставаи пред парламента
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Вто Яну 09, 2007 18:48    Заглавие: Отговорете с цитат

интермаш,мисля,че спорим и всеки има свое мнение.Моят тон е такъв,когато дискутирам с приятели.С хора,чието мнение не ме интересува изобщо не говоря Evil or Very Mad Тъй че не се засягай.Все пак ще кажа,че недоумението ми се засили,след като прочетох какви коли си карал и как се кълнеш,че друго освен ЛАДА няма да си купиш Exclamation Question Да не си мазохист бе Twisted Evil То че са евтини дъртите ЛАДИ е вярно,ама се намират и истински коли за добри пари.Сега за френските дизели.И за японските.През 2006 ХОНДА не са издържали на многобройните въпроси защо не правят дизелови мотори и решили да направят и такъв.В момента това е дизел No 1 в света като технологии,иновации и даже като работа Laughing Само че едва ли ние скоро ще се докоснем до това чудо.Инфото имам от представителя на ХОНДА-"КАРАДА ООД", с които имам служебно вземане-даване.[/b]

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Яну 09, 2007 21:44    Заглавие: автокъща Отговорете с цитат

Момчета Very Happy . Моля ви не се карайте ! Бъркаш във чувала и .........
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети