| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 20:22 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Ама и Фикри никакъв не се обажда Сигурно бая риба е хванал днеска и зор вижда докато я донесе в къщи.  |
Ако е хептен много ние ще му помогнем да се оттърве от нея-колко му е да се удари една междинна такава сбирка по никое време между Рибарица и Сливен.Всеки взема квото има за пиене и му удряме едно хубаво гости доде не опразним тавата и доде не пресушим де що има бутилка. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 20:58 Заглавие: |
|
|
old4 попчета има между камъните в буните.При това доста едри.По Варненското море тук - там и калканчета има.Ако хубавото време се запази в неделя пак ще си направя излет.Въдичарите от Бургаз да не се оплакват щот тая година природата беше доста благосклонна към тях .Не съм голям фен на сладководния риболов, но чувам че костурът масово е заразен с някакъв паразитен червей , така че внимавайте.Г-н Божилов по вашия край на русалките пастърви ли им викате бе [/b]Ама пастърви ,русалки все едно - не кълвът на вафла Мура.Тия от рекламите много лъжат беее! |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 21:34 Заглавие: |
|
|
Адаш прав си ама преди........тина години за 2-3часа пълнех кофичката а сега само за спорта и пристанището ни взеха абе те ти ЕВРОПА сиреч Била,Метро и магазин Европа  |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 5:49 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Фикри Фикри! Уж сме вече европейци а си караме като по комунистическо време.Днеска е работен ден хората чакат да им се ремонтират телевизорите а той ми тръгва за риба. И довечера какво ? Като се прибереш нито риба нито направени телевизори  |
Как да се обадя след такива думи.Стана ми съвестно. Зарязах костура, накарах приятеля да въдворява ред на опашката пред дюкана, и като се почна, точно дванадесет телевизора оправих. Само дето ме е яд за кадема дето бях взел, че отиде напразно.  _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 8:35 Заглавие: |
|
|
Ашколсум Фикри.Евалла дванадесет телевизора по 30 лв ето ти пари за един тон костур .  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 9:31 Заглавие: |
|
|
| Абе аз като Ви гледам май само си чешете клавиатурите ,пък не сядате зад телевизорите. |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 21:44 Заглавие: |
|
|
не знам но костура днес въобще го нямаше.от 12 до18 часа никакъв удар,въобще не се заинтересува от живата рибка и червея.А двама до нас за 2-3 часа сигурно хванаха по 12-15 килограма каракуда/таранка/ и белица.Срам.срам.
Банкета беше добър,даже много. _________________ Димитър |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 21:47 Заглавие: |
|
|
Лошо Дима ! Много лошо ! Сега тъкмо почва мача Реал-Баерн и да няма костур на масата Интересно виното с какво мезе ще върви?  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 22:00 Заглавие: |
|
|
коцев,не знам с какво ще взимам за мезе след малко за червеното вино,но съпругата ми даде тази вечер за ядене консерва риба.Срам.срам.
отивам да гледам мача. _________________ Димитър |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 8:26 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Лошо Дима ! Много лошо ! Сега тъкмо почва мача Реал-Баерн и да няма костур на масата Интересно виното с какво мезе ще върви?  |
Винцето стига да е хубаво върви със всякакво мезе-и едно сиренце поръсено със червен пипер даже само му е достатъчно. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|