|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
YHV Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2004 9:14 Заглавие: |
|
|
CadCam, уреда е наистина хубав, ако никой не го иска дай ми го на мене. Тука хората явно не разбират какво бижу им предлагаш. Аз се занимавам в високочестотна техника и на предишната работа съм работил с подобен. След това съм виждал подобни уреди, но само по "антиквариатите" за електороника. Няма цифров уред които да има подобни параметри, говоря без сонда, а сонтите също са рядкост, ако не се хванеш и да си я направиш сам. Но както някой писа във форума по-рано за толкова ниски напрежения диодна сонда няма да върши работа.
Както и да е . Ако още на са го взели за ще го взема  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2004 15:17 Заглавие: |
|
|
| CAMCAD..... izvinqwam se ako s neshto sum te zasegnal ... ne che ne sum te razbral ili neshto takova... prosto az si pomislih che se sheguwash za towa che shte go podarqwash........ dokolkoto menieto ti za mail-ove i Q-to wse pak sme 21Vek - tova e moge bi nai dobriq nachin za komunikaziq, .... mai werno ne si na 20 ...kakto i da e, pokoleniqta se menqt............. az sun ot Sofia gk.Obelia-2 .... ako i ti si ot sofia dai nekva vruzka za da se razbereme kade da se pocherpime |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2004 15:24 Заглавие: |
|
|
| Do CAMCAD ..... ivinqwam se che wlizam s dwe potrebitelski imena -Гост и CHARLI ... temata za 500-te mV-ta e moq.... samo otbelqzwam, zashtoto gledam che veche she se izbieme koi da go zeme toq ured... CMACAD, ti reshavash. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2004 16:36 Заглавие: Волтметър |
|
|
| Цитат: | | 200 миливолта променливо напрежение |
Що не четете бе хора? Все пак ще проверя дали уредите до 30 лева имат обхват 200 мV променливо и ще напиша.Сигурен съм ,че старите български уредчета по японски лиценз М103 имат каквито обхвати на постоянен ,такива и на променлив -е най ефтините боклуци по 10 лева нямат!  |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2004 16:45 Заглавие: |
|
|
| ELP, neiskam da prava reklama, zatova Add-ni me v Q-to (po-gore sum go napisal),,, shte ti dam adres na firma kadeto se prodava ured koito meri neobhodimoto naprevenie za mene, dage firmite sa dwe, i w dwete multimerite sa kuche marki (gr.Sofia),,, v ednata struwa 90lv w drugata 60lv.... ako namerish ured za 30lv shte mi spestish mnogo muki i nai-veche pari ... |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 16:02 Заглавие: Волтметър |
|
|
| Виж на Илиенци ,павилион 2102. По фирмите тези уреди са 3 пъти по-скъпи. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 17:00 Заглавие: |
|
|
| ELP, mersi za info-to. nepremenno shte prowerq |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|