Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Електрошоково устройство за риболов
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Съб Апр 02, 2005 18:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Noel благодаря Laughing бягай рибо че идвам(като гледам не само аз) Shocked Laughing
TIReX
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Апр 02, 2005 18:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Дали ше мога да ходя на лов за акули?? Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
auviteh
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: софия

МнениеПуснато на: Съб Апр 02, 2005 19:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Горката майка природа.Колеги апелирам за унищожаване на такива "въдици".И без това реките и другите водоеми са обезрибени.Не ставайте помощници на бракониери.Поне това,което зависи от нас като отделни индивиди е да се противопоставяме на такива действия от страна на лица със безумни и алчни интереси.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ariel
Гост

МнениеПуснато на: Съб Апр 02, 2005 19:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Бай Тишане погледни си пак пощата. Но все пак не я разпространявайте масово!
Върнете се в началото
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Враца

МнениеПуснато на: Съб Апр 02, 2005 23:35    Заглавие: Електрошоково устройство за риболов Отговорете с цитат

Колеги,искам да поясня нещо по въпроса за бракониерството и унищожаване на природата,както споменава колегата auviteh.
Уредът,за който търся схемата е собственост на мой приятел,който закупи два язовира в нашия регион стопанисвани преди него от мутри и от които безмилостно е изловена и продадена всичката риба.Сега той зарибява наново празните водоеми с всякаква речна и язовирна риба.Този апарат временно обездвижва рибата,той я лови и прехвърля в язовирите за развъждане и отглеждане.В един бидон 220л. не видях нито една мъртва рибка всички плуваха .До язовира са построени навеси с пейки и маси за почивка след и по време на СПОРТЕН,не промишлен риболов.Смятам,че повечето от всички нас обичат да ходят в почивните дни на риболов с въдици,а не с шокови устройства.Така,че уважаеми колеги от тази тема и от тази схема НЕ възнамерявам да правя бизнес нито с уреди,нито пък с риба.Подкарах темата,защото ми беше интересно как работи това чудо,та не убива,а само шашави плуващите риби.Уреда го ремонтирах още в петък,така,че ако някой ме смята за бракониер-да не ми съдейства.
Върнете се в началото
мульо
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Нед Апр 03, 2005 19:28    Заглавие: Отговорете с цитат

"Пътят към ада е постлан с добри намерения"
Върнете се в началото
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Враца

МнениеПуснато на: Вто Апр 05, 2005 22:54    Заглавие: Електрошоково устройство за риболов Отговорете с цитат

Вече имам схемата на това устройство,видях и резултата от него-40кг.жива риба за един следобяд.Помислих в/у думите на критиката по-горе и наистина реших да не я публикувам.40кг.риба не може да бъде прехраната на едно семейство,дори на няколко,другото става или мърша,или бизнес.Това ми напомня далечното минало,когато един субект ме кандардисваше да му направя металотърсач,а той мене-милионер!Е,реших,че е по-добре да живея скромно,а вече сме свидетели колко милионери си занесоха парите в отвъдното.И така,нека си живеем скромно,по христиански,а алчните,ненаситните си намерят други да им правят парите.Бракониерсвото е само лакомия,от която може само да преседне накому,нека не сме ние!
Върнете се в началото
Stoy40
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Апр 06, 2005 9:03    Заглавие: Отговорете с цитат

bai_tishan написа:
ако знаещ тука рибарите от кога ме врънкат и аз да им направя Laughing такова чудо. Laughing
Едно малко уточнение това не са рибари а бракониери .Не и стигна на рибата мутрите с бомбите са се намешайте и вие Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Върнете се в началото
Sniks
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: В.Търново

МнениеПуснато на: Сря Апр 06, 2005 17:13    Заглавие: Re: el . въдица Отговорете с цитат

ariel написа:
дайте ми мейл, ще ви пратя схемата със инструкция.

Ariel и аз се нареждам на опашката от мераклии за схемата
[email protected]
Върнете се в началото
Stoy40
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Апр 06, 2005 17:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Съвсем скоро темата може да бъде разгледана от 30000 души както тази за електромерите,недоумявам защо още не е преместена в последния раздел.Апелирам за изтриване!!!!Освен това се подтикват млади ентусиасти бракониери,които вместо да изтребят рибата да се електрошокират сами себе си и да се надишат с вода докато се усетят......
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 3 от 4

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети