|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Chelsea_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 06, 2005 20:50 Заглавие: |
|
|
| Stoy40 написа: | Мисла....че тази тема докарва нашего брата българина..... до истинска лудост....  |
Точно! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Friend Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 08, 2005 7:47 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | И сега защо я извадихте тази тема от гробището? Дали да не поизчистя няколкото последни мнения от тази година? |
О, да това е Ваше право, като гледам и моето обширно разследване по темата за великия SYBORG е "поизчезнало". Не са ми извесни мотивите за това Ваше решение надявам се,че не сте ортаци с Syborga или десетките му превъплащения. "Подвизите" на тази скандална личност продължават, продължават и неговите зарибявки може да ги прочетете във форумите на Пловдив, Габрово, Добрич, Варна, Казанлък.... в безплатните елетр. обяви и където не сте се сетили само. Продължава да изгаря душички последните му обяви са от 04.07.2005 г. Ако до Вас се дави човек Вие какво бихте направили ? Като покривате Syborga правите лоша услуга на всичките тези които по една или друга причина са запленени от "вълшебствата" му.
Надявам се, че не съм Ви засегнал с това, че бъркам на "умрелия" в гъзъ ? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 08, 2005 8:15 Заглавие: |
|
|
Филипов, защо не заключиш тази тема?
И без това наесен съм сигурен, че отново ще се появи нещо подобно и пак ще се почне.
Friend, приятелю бъди сигурен, че най-малко модераторите са | Цитат: | | ортаци с Syborga или десетките му превъплащения |
Аз също смятам, че подобни теми са лишени от смисъл (меко казано) и начините за решаване (на проблема с цената на тока ) са съвсем други, поради тази причина и дадената тема се е озовала в този раздел на форума.
Между другото, след като си толкова наясно с въпросния субект не мислиш ли, че има други начини за въздействие. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 08, 2005 10:20 Заглавие: |
|
|
| Friend написа: | О, да това е Ваше право, като гледам и моето обширно разследване по темата за великия SYBORG е "поизчезнало". Не са ми извесни мотивите за това Ваше решение надявам се,че не сте ортаци с Syborga или десетките му превъплащения. . . .
Като покривате Syborga правите лоша услуга на всичките тези които по една или друга причина са запленени от "вълшебствата" му. |
Отношението си вече съм го написал http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=710&postdays=0&postorder=asc&start=16
Ако на някой много му трябва IP на въпросната личност се знае, макар че още един от активните членове на форума е със същото. Вероятно по стар български обичай ISP пуска десетки абонати на едно IP. А за въпросните ти обширни изследвания провери из няколкото подобни теми. Подсказка: търси по автор. Трия само явни опити за измама. Когато този е писал, още не съм бил модератор. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|