|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2011 13:22 Заглавие: |
|
|
За посочените от автора на темата домофонни системи мнение нямам, както нямам и опит с тях. С един колега сме слагали на няколго места домофонна система Golmar. Последната беше преди 3 години и няколко месеца. След монтажа, първите няколко дни ни извикаха, защото един старец не бил разбрал как се ползва, и от тогава не са ни викали за поддръжка на домофонната система. За други неща, като стълбищно осветление например, сме се появявали, което означава, че системата бачка без да гъкне.
Доволен съм от изработката на модулите, и качеството. Поне от гледна точка на техника. Ако някога се случи и в нашия вход да решат да сложим свястна домофонна система, пак нещо подобно бих сложил.
По отношение на цените - не искам да се брои, че си правя реклама какво правя, но без да съм измерил метрите, без да съм видял особеностите на таблото, механичния монтаж на външното табло, разположението на кабелните канали и други неща, няма как да кажа каква би била цената на системата с монтажа.
По спомени - тя също е с две години гаранция.
В темата не е измало активност отпреди месец и половина Затварям.Ако пусналия я смята че има още нещо за приказване по въпроса-ЛС на модератор за отключване _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|