|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tomazo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 11, 2011 0:56 Заглавие: |
|
|
Един въпрос за chikov.
Има ли независимо от EVN институция която е упълномощено от държавата, и от закона верифицирана, една независима институция, която ще даде удостоверение, че електромерите са напълно изправни. Това е при условие, че собственикът на електромерите няма вяра в EVN ? _________________ В момента уча български... ама все още не съм научил... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bad_boy_2 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 11, 2011 22:40 Заглавие: |
|
|
Благодаря за отговорите по темата и за тези не по темата. Как някои успяха да разберат какво питам след първия пост и дадоха конкретен отговор а други 2 страници носят вода от 9 кладенеца и пак са неразбрали остава загадка за мен.
| Цитат: | Американски форум: задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Руски форум: задаваш въпрос, после никой не отговаря.
Български форум: задаваш въпрос, после ти обясняват колко си тъп. |  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 11, 2011 23:05 Заглавие: |
|
|
Не ми се надувай толкова, всеки пост носи информация не само на въпроса на пусналия го. Затова е и форум, за да се развие и дискутира в много плоскости. Иначе щеше да е : Вие питате - ние отговаряме. И толкоз. Сухо като немски форум! А психологията на народа ни не е такава като на другите народи цитирани от тебе в горния пост. Но това е дълга и различна тема. Може и по нея да се дискутира, но в друг пост. Хайде, модератора - катанеца. Че сега ще се започне една...  |
|
|
 |
chikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 12, 2011 0:31 Заглавие: |
|
|
Мерки и теглилки естествено. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|