|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 22:53 Заглавие: Колеги закъсах го с един 26 инчов кинекоп |
|
|
| Пампоров,позновам те добре,Токио само от Нета.Май заприличвате на селски кучки,лаещи се през оградата.Вместо да помогнем на колегата в нужда,вие взехте да си мерите........по инчове.Май и аз трябва като по-стар,да кажа,че на кавгите ви не им е тук мястото.Хайде да си помагаме културно,а не да си мерим познанията.Кавгите пораждат само типичната българска злоба и високомерие,а мисля,че вие колеги не сте тук за това.Желая ви само професионални отношения,а не селски простотий!Приятел в нужда се познава. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 8:18 Заглавие: |
|
|
Къде пък я видя тук тая кавга и мерене на ...  |
|
|
 |
bobikan Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 14, 2005 14:27 Заглавие: |
|
|
| Дай точния модел на кинескопа и телефон . |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 15, 2005 12:46 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | Къде пък я видя тук тая кавга и мерене на ...  |
То и аз това се чудя...... Няма нито кавга, нито мерене на каквото и да било. Явно wesko dilow се е загрижил за нас повече, отколкото ние самите
Вече не си спомням кой ми каза, че познаваш много от колегите в Плевен, но щом не е така, тогава се извинявам. Почерпката, разбира се не се отменя. Само да се засечем някъде. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 15, 2005 17:07 Заглавие: |
|
|
Абе явно г-н Дилов нещо се е объркал защото и мен не ме познава лично, а само от нета, пък пише че ме познавал много добре , но както и да е, това не е толкоз важно си мисля аз, по-важното е дали колегата успя да си реши проблема че нещо темата замря. А наистина от Плевен не познавам лично никой колега, иначе с удоволствие бих ти оказал съдействие, както ти стори това когато аз имах нужда, а за почерпката се надявам да се видим наесен в Пловдив или близките околности когато организираме поредната среща, пък кой кого ще черпи не е важно  |
|
|
 |
panasoanik Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 8:41 Заглавие: |
|
|
| Колеги ,благодаря на всички взели участие по темата Веско Дилое ми намери кинескоп и утре заминавам за Враца ,благодаря на всички ви още веднъж |
|
|
 |
panasoanik Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 18, 2005 23:06 Заглавие: |
|
|
Е реши се проблема най-сетне ,отидих до Враца и не един ,а два получих БЛАГОДАРЯ на Веско Дилов и Дичи ,адски хубави хора и колеги ,някои беше написал някъде,че веско бил проповедник-нека първо се запознае с него ,а послеговори.Забравих да спомена ,че и стотинка не ми поискаха даже ,а и две ТДА получих с пазарна цена около 40 лева ,е повече има ли какво да казвам?Рядкост са такива хора!!!!! Пък и ме почериха даже!!!!! |
|
|
 |
Radko Опитен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|