|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gigant Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2012 20:34 Заглавие: За тона |
|
|
Тая история с педагожката е доста поучителна... Жената се мъчила, мъчила да ти налее малко акъл в главата, па като видяла, че не става, махнала с ръка и си рекла: Дай поне кефа да си направя! Аз съм в по-изгодно положение - вече знам, че пробита цинкова кофа вода не държи, няма и да се опитвам. Освен това моя задник си е мой, не го давам на никой, обратния вариант също не ме кефи, предпочитам жени.
Сиреч офертата за едно е***е да ти пиша тройка при мен не върви. Дири друга педагожка, дано да е по-кадърна, поне да четеш и пишеш правилно да те научи.
Радостното е, че някой все пак чете писанията, даже май са им интересни. TIReX, ако смяташ, че в тоя сериал има бъдеще, дай да съберем по някой лев, да наемем един режисьор и да видим какво ще излезе... За камера, оператори и монтажисти - няма проблем, имам такива, много мои хора са, евтино ще ни вземат, почти без пари! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivo07 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2012 20:34 Заглавие: |
|
|
| TIReX написа: |
а сега си го представете в фреймове, вместо в текст, сглобявате през 0,042секунди или 24 кадъра и става сериал с техническа насоченост. |
Добра идея TIReX . За сьжаление.........неосьществима .Докато се сглобят 24 кадьра 4-5 кадьра веднага изчезват в небитието .Никои не се сьрди на модераторите ,но ще го глегаме като старите филми докато ни заболят очичките и сложиме ГООЛЕМИ лупи |
|
|
 |
ivo07 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2012 20:44 Заглавие: Re: За тона |
|
|
| gigant написа: | | Сиреч офертата за едно е***е да ти пиша тройка при мен не върви. Дири друга педагожка, |
Лелееее! Да не си даскал бре ? сега я фтасахме .Не сьм ти давал никаква оферта ,напротив писах да не правиш аналогия с педагожката .Тя поне беше хубава . |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|