Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Адаптер на 12V,4.16A
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
gigant
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Фев 10, 2012 20:34    Заглавие: За тона Отговорете с цитат

Тая история с педагожката е доста поучителна... Жената се мъчила, мъчила да ти налее малко акъл в главата, па като видяла, че не става, махнала с ръка и си рекла: Дай поне кефа да си направя! Аз съм в по-изгодно положение - вече знам, че пробита цинкова кофа вода не държи, няма и да се опитвам. Освен това моя задник си е мой, не го давам на никой, обратния вариант също не ме кефи, предпочитам жени.

Сиреч офертата за едно е***е да ти пиша тройка при мен не върви. Дири друга педагожка, дано да е по-кадърна, поне да четеш и пишеш правилно да те научи.

Радостното е, че някой все пак чете писанията, даже май са им интересни. TIReX, ако смяташ, че в тоя сериал има бъдеще, дай да съберем по някой лев, да наемем един режисьор и да видим какво ще излезе... За камера, оператори и монтажисти - няма проблем, имам такива, много мои хора са, евтино ще ни вземат, почти без пари!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ivo07
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofiq

МнениеПуснато на: Пет Фев 10, 2012 20:34    Заглавие: Отговорете с цитат

TIReX написа:

а сега си го представете в фреймове, вместо в текст, сглобявате през 0,042секунди или 24 кадъра и става сериал с техническа насоченост.

Добра идея TIReX . За сьжаление.........неосьществима .Докато се сглобят 24 кадьра 4-5 кадьра веднага изчезват в небитието .Никои не се сьрди на модераторите ,но ще го глегаме като старите филми докато ни заболят очичките и сложиме ГООЛЕМИ лупи
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ivo07
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofiq

МнениеПуснато на: Пет Фев 10, 2012 20:44    Заглавие: Re: За тона Отговорете с цитат

gigant написа:
Сиреч офертата за едно е***е да ти пиша тройка при мен не върви. Дири друга педагожка,

Лелееее! Да не си даскал бре ? сега я фтасахме .Не сьм ти давал никаква оферта ,напротив писах да не правиш аналогия с педагожката .Тя поне беше хубава .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети