|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
banchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 05, 2005 8:58 Заглавие: |
|
|
Хайде да не говорим за правописа!!! Така или иначе един езиковед постояно ще намира грешки тука:)А да ограничаваш някой с поялника за това ,че не е сложил някаде си запетая........малко тъпо.Ти ако така му говориш на твоя син постояно нищо чудно да си остане до поялника!!! Да не говорим ,че правописа се изменя на по 50 години. По важно е закона на Ом да не се измени ,че чак тогава ще има големи проблеми.
ПП: Въпроса беше за електронен елемент. А не за правопис. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
madjurov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 05, 2005 18:56 Заглавие: |
|
|
Въпроса с правописа стои и така и инак! Верно, че не всеки е длъжен да има завършена българска филология, за да участва в тези форуми, но понякога не може да се разбере какво иска да каже човека поради тоя пусти правопис! Има, все пак, някакви граници! Айде стига с тоя правопис, че и аз се поувлякох, да не казвам по-сериозна дума! _________________ Бъдете здрави! |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 08, 2005 12:26 Заглавие: |
|
|
Мислех повече да не пиша по темата, но като видях че пак се засяга ... Вярно, че има някой постове, на които не може да се разбере за какво става въпрос. На мен ми се струва, че моя пост е разбираемо написан, макар и с малко "грешчици". Не ми се търси един пост, в който грешките бяха недопустими и за ученик от трети клас. . Е сега вече май-ще закрият темата вече ... Още чакам да ми пратат снимките на тоя елемент ... _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|