|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Chelsea_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 20, 2006 22:11 Заглавие: |
|
|
Мда...Много са се родили научени и безгрешни.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 20, 2006 23:16 Заглавие: |
|
|
| iavor4o написа: | правилното колеги е - натягаме шпилката до скъсване и връщаме четвърт оборот назад  |
На което чирака отвърнал - майсторе, аз я натегнах и я скъсах, ела ти сега да я върнеш четвърт назад  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 14:12 Заглавие: |
|
|
Или пък чирака при един дърводелец казал: Майсторе пет пъти вече го режа и е все късо на което майстора му отвърнал : Срежи го още веднъж и си го заври отзад  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 15:26 Заглавие: |
|
|
Аз пък имах нещастието,да бъда късан три пъти,по ЕПП (електронни и полупроводникови прибори) от наперен асистент(Мишо Михайлов)с който постоянно се заяждах заради неграмотността му,и по незнам какви закони беше оторизиран да провежда изпитите от доцената (Таничка Василева).....та на един от тестовете с въпрос: Покажете каква е зависимостта на ВАХ на PN преход при две различни температури. Аз съутветно рисувам две експоненти на координатна система Upn,If и върху графиките пиша t1>t2. От възможните 4 точки получавам 1 отивам гневен да поискам обяснение зашо? Отговор не съм бил написал примерни стойности,когато парирах отговаора а ти писал ли си какъв е прехода,ми беше отговорено че всичко преходи за едни и същи напрежения имат един и същи ток ...а вече имах петица на втората част от предмета при Баба ЛАмпа  |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 16:45 Заглавие: |
|
|
Ами кво да ти кажа.... има такива "научни работници", които с годините не се развиват, а напротив - забиват се като "коне с капаци" в материята си и .... а той човека е изхождал вероятно от идеята, че има и студенти, които хабер си нямат от какъв порядък е напрежението на отпушване и донякъде има право. Но пък след въпроса, който си му задал е трябвало да се усети...
И аз съм имал множество подобни разправии с преподаватели и асистенти, ама предпочитам засега да не споменавам имена, че ми остава още малко да завърша
А иначе за Таня Василева - нищо лошо не може да се каже - може би един от най-готините проподаватели в тая институция. Един от нейните любими лафове:
Студенти, токът е по-умен от вас - за разлика от вас, които постоянно се опитвате да минавате по лекото съпротивление , той винаги успява[/b] _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
RFT Нов потребител

Регистриран на: 28 Дек 2005 Мнения: 6 Местожителство: София-Студентски град,Враца
|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 21:06 Заглавие: |
|
|
Виждам я по коридорите на универистета Таничка Василева......  _________________ RFT-Vermona VEB Klingenthaler |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|