Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Като се знам какъв съм инженер....
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Chelsea_69
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 20, 2006 22:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Мда...Много са се родили научени и безгрешни. Rolling Eyes Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 20, 2006 23:16    Заглавие: Отговорете с цитат

iavor4o написа:
правилното колеги е - натягаме шпилката до скъсване и връщаме четвърт оборот назад Smile

На което чирака отвърнал - майсторе, аз я натегнах и я скъсах, ела ти сега да я върнеш четвърт назад Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Вто Фев 21, 2006 14:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Или пък чирака при един дърводелец казал: Майсторе пет пъти вече го режа и е все късо на което майстора му отвърнал : Срежи го още веднъж и си го заври отзад Twisted Evil
Stoy40
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Фев 24, 2006 15:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз пък имах нещастието,да бъда късан три пъти,по ЕПП (електронни и полупроводникови прибори) от наперен асистент(Мишо Михайлов)с който постоянно се заяждах заради неграмотността му,и по незнам какви закони беше оторизиран да провежда изпитите от доцената (Таничка Василева).....та на един от тестовете с въпрос: Покажете каква е зависимостта на ВАХ на PN преход при две различни температури. Аз съутветно рисувам две експоненти на координатна система Upn,If и върху графиките пиша t1>t2. От възможните 4 точки получавам 1 отивам гневен да поискам обяснение зашо? Отговор не съм бил написал примерни стойности,когато парирах отговаора а ти писал ли си какъв е прехода,ми беше отговорено че всичко преходи за едни и същи напрежения имат един и същи ток Laughing Laughing Laughing ...а вече имах петица на втората част от предмета при Баба ЛАмпа Laughing Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
tropper
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Фев 24, 2006 16:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами кво да ти кажа.... има такива "научни работници", които с годините не се развиват, а напротив - забиват се като "коне с капаци" в материята си и .... а той човека е изхождал вероятно от идеята, че има и студенти, които хабер си нямат от какъв порядък е напрежението на отпушване и донякъде има право. Но пък след въпроса, който си му задал е трябвало да се усети...
И аз съм имал множество подобни разправии с преподаватели и асистенти, ама предпочитам засега да не споменавам имена, че ми остава още малко да завърша Wink
А иначе за Таня Василева - нищо лошо не може да се каже - може би един от най-готините проподаватели в тая институция. Един от нейните любими лафове:

Студенти, токът е по-умен от вас - за разлика от вас, които постоянно се опитвате да минавате по лекото съпротивление , той винаги успява[/b]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RFT
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София-Студентски град,Враца

МнениеПуснато на: Пет Фев 24, 2006 21:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Виждам я по коридорите на универистета Таничка Василева...... Smile
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети