|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sote Гост
|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2004 18:19 Заглавие: Re: Захранване на GSM от акумолатора на кола |
|
|
| zna4i varzal sam nokia 5110 v kolata ot 1 god nqmqm nikakav problem dosega ne mi e padal akumulatora bateriqta kato se zaredi posle ne 4erpi mnogo tok varzal sam q s obiknovenno kitaisko zarqdno za kola za nokia to smo vazbuzda bateriqta no ako ti e izhabena mnogo she se tovari sarqdnoto i she zagrqva po dobre z bateriq shtoto kato spart akumulatora i GSM zagasva |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
www.my-holiday-home.co.uk Гост
|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2004 18:43 Заглавие: Zahranwane na Nokia ot awtomobilen Akumulator |
|
|
За да захраните Nokia от автомобилен акумулатор ще трябва да развалите една батерия и да изхвърлите елемента/тите от вътре. Направете регулатор на напрежение, който да понижи напрежението на 3.9-4.1V. Регулатора да може да понася минимум 2А. След това свържете регулатора със защитната платка от батерията и вкарайте батерията в телефона.
Voala! Работи!
www.my-holiday-home.co.uk |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|