Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Искам да се оплача пред всички
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
andrey1988
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ботевград

МнениеПуснато на: Пон Юли 24, 2006 17:01    Заглавие: Отговорете с цитат

мульо написа:
но си мисля че е пълна излагация за производител и търговци част от стоката де не се покрива от гаранция.

Така е и според мене ама въпреки това ги купуваме тия "китайци"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Юли 24, 2006 18:02    Заглавие: Отговорете с цитат

andrey1988 написа:
мульо написа:
но си мисля че е пълна излагация за производител и търговци част от стоката де не се покрива от гаранция.

Така е и според мене ама въпреки това ги купуваме тия "китайци"
Ами защо ги копувате за да се оплаквате ли?За толкова пари такава стока.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
venelin
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Zlatograd

МнениеПуснато на: Чет Авг 03, 2006 16:15    Заглавие: Отговорете с цитат

andrey1988 написа:
Е значи дори и да са го сменили не е помогнало.
Оплакванията ми са от следните проблеми които ги имаше преди да влезе
в сервиза и след това, ДВД-то е ELITE pv400usb:
-произволно подава команда "7"
-брум в изходите
-отказ да подкара повечето DivX филми
Не мисля че всичките могат да се оправят само със "смяна на софтуера"

за брума в изходите. изключи в сетуп микрофонния вход.
за divx които не тръгват провери на компутър да не са с резолюция по голяма от 709/320 piksela. такива филми сваляни от hdtv има много и не тръгват на повечето двд
Върнете се в началото
andrey1988
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Авг 03, 2006 17:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за съветите обаче входа за микрофона е изключен и филмите преди това тръгваха.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
weso
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo

МнениеПуснато на: Сря Авг 16, 2006 20:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Слушай момче. Този когото визираш съм аз и това че не се крия значи съм си чист пред съвестта си. Това че ти казах че колежката е отпуска и не знам къде ти е картата е вярно но не е вярно това което казваш че след две седмици ще си получиш картата. Ако беше дошъл в понеделника и след това следващата седмица както ти казах тогава щеше да си получиш картата . Мисля че на никой не му е приятно да му се бъркат в нещата а и за една седмица на картата нищо нямаше да и стане. А сега за ДВДто Ако не беше заработило ДВД-то ти просто аз нямаше да ти го върна не оправено. Второ като ти казах че проблема който се получава е вероятно подчертавам вероятно при теб то защото на моян монитор в време 1 час това ДВД след ъпдейта на флаша си заработи нормално. Аз нямам нито физическо нито техническо време повече да му бая на това ДВД повече защото просто няма кой да ми го плати това време а при това че уреда заработи. За да се скапва флаша значи нещо което го провокира и това може да е и в телевизора ти и в захранващото напрежение не да е ниско а може да ти искри контакта и проблема може и от това да се появи защото за токовите пикове няма спирачки а лошият контакт и искрене в щепсела не повлияват добре на тези ментеливи апаратури и те се сърдят. А и друго преди да пишеш ела в сервиза и ми кажи" дефекта се повтаря". Не правя от вчера тези чекръци така че доста неща съм виждал като повреди в тях а и в допълнение това че пишеш в този форум и визираш една от фирмите които поддържам въобще не ми пука щото просто ти не си коректен като клиент а пък претендираш че ние не сме коректни като сервиз??? запитай се и помисли си малко

Последната промяна е направена от weso на Сря Авг 16, 2006 20:54; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
andrey1988
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Авг 16, 2006 20:53    Заглавие: Отговорете с цитат

weso написа:
Второ като ти казах че проблема който се получава е вероятно подчертавам вероятно при теб то защото на моян монитор в време 1 час това ДВД след ъпдейта на флаша си заработи нормално.
За един час и при мене работи нормално , дефекта може да се появи и веднъж в седмицата.А това за двете седмици ми го каза вашия работник когато си взех ДВД - то. И идвах в понеделника.
Върнете се в началото
weso
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo

МнениеПуснато на: Сря Авг 16, 2006 21:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Еми по принцип аз една седмица ли ще трябва да му вися и да зарежа другата си работа и да му бая за да покаже дефекта. За това е по добре когато дефекта е постоянен и го прави през 10 15 20 минути за да видим точоно от къде идва проблема . Съгласи се че и ти ако имаш толкова много работа и трябва да изкарваш повече готови изделия за да не се претрупва сервиза щото видя че нямам много место във него няма да имаш много време да се занимаваш с изделия които си правят някакъв дефект примерно поради нещо си един път в рамките на две три или айде една седмица.Това просто не е сериозно . Ние не сме любители кръжочници и времето да ни е неогреничено за работа. Работиме с оборот за пари като едно "производствено" предприятие. Нека уреда покаже постоянен проблем в малък период от време и тогава може да говорим за ремонт сериозен. Това което съм направил е просто една предполагаема рутинна работа където ще го направи всеки сервиз а в някои дори и това няма да направят защото ще констатират при проби че уреда е в изправност. Това е за нашата работа а китайските уреди за голям ребус за всички колеги защото при тях няма нищо закономерно като дефекти. Да смятам че си ме разбрал
Върнете се в началото
andrey1988
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Авг 16, 2006 21:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Съгласен съм че е трудно да се открие дефект , който се появява примерно ведъж на седмица , но когато донесох ДВД-то в сервиза Ви
имах и друди оплаквания които съм споменал по-напред , и които се наблюдават постоянно. Освен това името на сервиза го написах след като дойдох при Вас в понеделник и ви казах че дефекта се повтаря.
Върнете се в началото
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Авг 16, 2006 21:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Някой от модераторите няма ли да се сети да и сложи един катинар на тази тема Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Върнете се в началото
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Сря Авг 16, 2006 23:00    Заглавие: Отговорете с цитат

А да се изяснявате лично, след като сте от един град?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 4 от 5

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети