|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 8:43 Заглавие: |
|
|
Какво ти сиренце за мезе при положение че си баш рибар Да клечиш цял след обед на язовира и вечерта да седнеш да гледаш мача и да няма един костур за мезе това вече си е много лошо. По лошо отколкото да правиш някой SHARP Все пак Димата нека не се притеснява нито му е за пръв път да се връща без риба нито пък ще му е и за последен път. Жалко че срещата в Рибарица ще е на 12 и13 май когато е забранен лова на риба а то аз въпреки че не съм рибар бих ви наловил няколко кофи риба от Осъма и то без въдица а само с голи ръце.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 8:50 Заглавие: |
|
|
Здравейте!Изглежда че има доста риболовци във форума и затова ще си позволя да задам въпросче - някой ползва ли плетено влакно.Интересува ме действително ли износва толкова много водачите.Имам си любима "сопа" на която не зная дали са и SIC водачите, а ми се ще тоя сезон да пробвам с плетено.
г-н Коцев - не сте прав!Независимо от успехът въздействието на риболова върху психиката е точно обратното на това на Шарпа (поне при мен е така) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|