| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
radev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 25, 2009 22:11 Заглавие: |
|
|
| bvgdzk написа: | | И все пак не чух конкретен отговор на въпроса ми за най икономичен траф |
Импулсния траф е най  _________________ Платки http://radev1.narod.ru/
0879-555-472 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 25, 2009 22:32 Заглавие: |
|
|
Най-икономичния траф е изключения. Заема само място
Вместо да се дръгнете вземете прочетете и осмислете теорията защото всеки от вас по един или друг начин е прав в някакъв смисъл. Параметрите на трафовете са много и са зависими помежду си. За сметка на един параметър може да се променят (изчисляват) останалите. Малко е трудно да се каже че от еди какво си и само от него зависи мощността например, защото чрез подбор на останалите може да се варира в някакви граници. Това е безкраен спор дето сте го започнали или по-точно теорията не е малко и доста време ще отнеме докато я избистрите, а като гледам не сте и почнали. _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 25, 2009 23:35 Заглавие: |
|
|
| Теории,теории……….Взимам изгорел траф.Гледам жицата колко е дебела,знам от здрав траф колко ома е ,навивам плътно,мера напрежението,за 1 час гледам колко грее ,слагам го от дето съм го свалил .гледам дали не ми кляка захранването и всичко е ОК .Аз доволен,клиента доволен.За преди 2 години говоря сега не се занимавам с ремонти.Всички си бачкат с години –никой не е изгорял.За какво говорим ???Ако за един траф ще губя време да изчислявам и със съмнителен резултат то по добре да купя нов. И пет пари не давам с каква ламарина е ,щото ползвам оригиналната.Няма да ставам проектант нито ще пиша книга искам само да свърша както трябва работата.Бързо и качествено. |
|
|
 |
hapy_boy_21 Опитен потребител

Регистриран на: 22 Май 2005 Мнения: 448 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Май 26, 2009 17:23 Заглавие: |
|
|
При захранващите номерата ти може и да са минавали ама при изходни ако ги "мотаеш" ей-тъй просто забрави. _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 26, 2009 19:28 Заглавие: |
|
|
Виж снимките от първия пост .На какъв ти прилича? Не съм казвал че не мога да изчислявам.
Интересно, че още не е заключена тая тема  |
|
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 27, 2009 2:06 Заглавие: |
|
|
Да четат само тези които могат да мислят и разсъждават не е лошо да могат и да изчисляват
При коя геометрична фигура с едно и също лице/квадратура/ периметъра е най малък за да отиде най малко проводник.При какъв профил на макарата магнитопровода ще е с най малки размери сътветно най малко тегло и последно защо в почти всички случаи профила на проводника е кръгъл.
А-правоъгълен Б-квадратен В-окръжност.
Гледам с уважение на тези които кажат -окръжност.Уважавам и хората когато правят нещо го правят с акъл защото знаят защо го правят.Въпреки че ЕГН-то ми не е отскоро искам да се уча от такива хора. _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
|
 |
|