| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2010 10:52 Заглавие: |
|
|
СВЪРШИИИИЛ!!! Само мострата останала!
Божилов е виновен! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2010 11:05 Заглавие: |
|
|
| Винаги казвам да клиенти да купят мострата Поне няма да имаш проблеми с матрицата Забелязъл съм че обикновенно първите месеци за матриците Всъшност ти какво ще купуваш като марка и модел |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2010 11:51 Заглавие: |
|
|
| Я, да продължим с дебатите. В спалнята имам РС с монитор Samsung 2233BW. Вечер си ровя в нета и чета кой какво е писал във форума. Имам и тунерче в РС-то. И така лежейки си гледкам ТВ. Днес се позагледах в каталога на Метро, и реших и аз да си купя нещо по-така.От каталога ми хареса модела - Samsung SM-P2770HD. Кажете си мнението, струва ли си да мина на по голям дисплей, все пак има и цифров тунер, може би ще гледам цифровите канали на кабеларката (без кодираните разбира се). Дали този размер ще е удобен за работа на РС-то? За гледане на ТВ ще е по-добре, разбира се, макар че го гледам от около 3-4 метра. |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2010 12:00 Заглавие: |
|
|
Доколкото виждам, този модел - Samsung SM-P2770HD, има само DVB-T тунер. Демек, само за ефирна цифрова ТВ - ия............. Ако добре разбрах въпроса ти.  |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2010 12:05 Заглавие: |
|
|
Не е само за ефирни:
 _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |

|
|
|
 |
bad_boy_2 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2010 12:07 Заглавие: |
|
|
До към 22" е поносимо за компютър за работа (работа с документи, ровене по сайтовете). По-големите ми се отразяват зле - трябва или да си на доста голямо разстояние от него или да се оглеждаш като лалугер. Иначе за игри и филми важи принципа на Мечо Пух.  |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2010 12:13 Заглавие: |
|
|
Има и друг момент. Сега мога да си ровя в нета и едновременно с това да зяпам (по-скоро да слушам) ТВ в малко прозорче. А с този модел ТВ+монитор май няма да може едновременна работа с РС и ТВ? Е, мога да си оставя ТВ тунерчето, но пък няма цифрови канали...Абе...пълно щастие няма....  |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2010 12:31 Заглавие: |
|
|
Сигурно няма да може и PC и TV едновременно. А колкото до информацията за стандартите, не е първия случай на противоречие в данните. А пък за монитора в мойта тема за цифровите канали, въобще не е дадено точно какъв цифров тунер има - не е уточнено дали е ефирен или кабелен, но пък както се уверих, това не му пречи да хваща една камара цифрови кабелни програми.
ПС обаче ровейки се вчера май намирах TV тунери за компютър, които поддържат и цифрови канали. Pamporov, какъв точно модел тунер имаш на компютъра. Аз също имам - моя е такъв
ППС добре е някой да изясни в какво е различието между ефирните и кабелните цифрови канали. _________________ All Rights Reserved
Последната промяна е направена от ivankrivodol на Нед Мар 14, 2010 12:35; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
|