| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 05, 2005 19:37 Заглавие: |
|
|
стига ве
използвай резистор над 1ом че с 0.6 пак закъдява за да си ограничаваш тока и да не ги гориш при грешка |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 05, 2005 19:44 Заглавие: |
|
|
Хората толкова труд са вложили да направят 1 бройка от тия ранзистори а ние само ПУК и вече транзистора е станал на отворена верига или на жичка вътре
Това е безбожие взимайте мерки  |
|
|
 |
тодо-р Опитен потребител

Регистриран на: 08 Фев 2005 Мнения: 311 Местожителство: Г.Оряховица
|
Пуснато на: Пет Май 06, 2005 8:09 Заглавие: |
|
|
момчета,1990 година излезе една много ценна книга"МОЩНИ МОС ТРАНЗИСТОРИ И ПРИЛОЖЕНИЕТО ИМ"от Пламен Вачков и Димитър Иванов.в нея много добре е описана работата на МОС транзисторите.за съжаление тиражът и е само 5300 бр.ако не я намерите по библиотеките съм съгласен да я предоставя на някой от вас да прехвърли по важните неща във форума. _________________ Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!! |
|
|
 |
Svetoslav40 Опитен потребител

Регистриран на: 19 Апр 2005 Мнения: 143 Местожителство: Берлин/Германия
|
Пуснато на: Сря Май 11, 2005 12:43 Заглавие: |
|
|
абе какви мерки да вземаме, тая индустрия нали се храни И от такива като нас..... Аз намерих решение, сега ще ми донесат 20бр. по 1лв...ще има да ги горяяяяя..... та нали ви казах, вързал съм ги наопаки и затова ми палеха кабелите, накрая като тръгна, взех да си играя с генератиора на честота и кат спря..... пук и готово.....видях как излязоха духовете на транзистора да видят кои се лигави с тях  |
|
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 11, 2005 20:51 Заглавие: |
|
|
| тодо-р написа: | | момчета,1990 година излезе една много ценна книга"МОЩНИ МОС ТРАНЗИСТОРИ И ПРИЛОЖЕНИЕТО ИМ"от Пламен Вачков и Димитър Иванов.в нея много добре е описана работата на МОС транзисторите.за съжаление тиражът и е само 5300 бр.ако не я намерите по библиотеките съм съгласен да я предоставя на някой от вас да прехвърли по важните неща във форума. |
Имаш ли някакви идей как може да я пуснем, трябва да я сканираш някаде аз проявявам голям интерес към нея! Аз едва ли ще дойда до горна оряховица но ако някой е от там и му се намира достъп до безплатен скенер ще му прави чест да я сканира. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 12, 2005 10:04 Заглавие: |
|
|
| Да Дааа Дааа почваи да сканираш и пращай тука да четем.... |
|
|
 |
тодо-р Опитен потребител

Регистриран на: 08 Фев 2005 Мнения: 311 Местожителство: Г.Оряховица
|
Пуснато на: Чет Май 12, 2005 16:04 Заглавие: |
|
|
малко ша мий зор да й сканирам по добре си дай адреса да ти я пратя но задължително ТРЯБВА да ми я върнеш. _________________ Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!! |
|
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 12, 2005 16:17 Заглавие: |
|
|
Батка много се доверяваш....
За колко страници говорим аз имам достъп до супербавен скенер |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Май 17, 2005 9:39 Заглавие: |
|
|
| Аре сканираи я, ако не ми я прати аз ще я сканирам (по точно жена ми че е в майчинство), и схе я пусна тука или неиде другаде да си я теглите.... мноо ще е интересно да видим ко пише вътре. Относно доверието, мисля че няма нужда да се притесняваш. |
|
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 17, 2005 12:20 Заглавие: |
|
|
Svetoslav40 само да вметна че не говорех конкретно за теб за "доверието" а попринцип, но това си има както добри, така и лоши страни.
Колкото до книжката ще я потърся в градската библиотека и тази в даскалото може да я има знае ли човек |
|
|
 |
|