Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Полиция
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Нед Май 08, 2005 17:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами малкия е намерил село без кучета и за това си разиграва коня но я да е някъде в Европа надали ще му стиска да прави тия номера Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пон Май 09, 2005 20:40    Заглавие: Re: Полиция Отговорете с цитат

fishev написа:
New написа:
Онзи ден ме спря полицията и намериха в багажника на колата
няколко стари платки каквито вярвам всички колеги имат,а и се
налага понякога да ги носим с нас като донори на дефицитни
части след това се почна със заплахи стопанска полиция и т.н.
Обикновено спират коли в които е само шофьора и по старички.
Водиха ме насам натам накрая писах обяснение и ме пуснаха.
По обясними причини не си пиша името но дайте да помислим
какво да правим в такива случаи защото напоследък работата
понамаля и на мен парите не ми стигат.
Колега ли си или не си не ме интересува ноискам да ти кажа следното аз също пътувам винаги сам и карам стари коли (цитирам те дословно)спирам съм хиляди пъти от полиция имал съм и телевизори в колата във 1часа през ноща при проверка но повярвай ми че никога не съм имал твоите проблеми Има два варианта на това което казваш или нещо криеш или просто си лабилен психически щом си се подал на елементарна спихо атака на патрулно ченге и си напиши името незнам от какво те е страх

Според мен парите на човека не му стигат и най-вероятно си е взел нещо от сервиза, в който работи, или е изпълнявал някаква частна поръчка, когато са го спрели полицаите за проверка. Според мен полицаите просто са изпълнявали служебните си задължения. Няма защо да им се сърдим.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Desert Leo
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Май 09, 2005 20:51    Заглавие: Отговорете с цитат

А бе ай стига де! Защо нападате вашия колега (аз не съм от този бизнес), а подкрепяте полицая. ЗАЩО?!?
Върнете се в началото
TIReX
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Май 09, 2005 21:12    Заглавие: Отговорете с цитат

По същата причина по която се заяждат и с мене, ако си чел по нагоре. Сблъсък на интереси това е и са спирайте! Не ви прилича на възрастта вече!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Desert Leo
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Май 09, 2005 21:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Какъв сблъсък на интереси. А...а сетих се.
Не се ядосвай на нас старците. Имаше такъв филм - На бой отиват само старците.
Sorry, ако има нещо срещу мен. Не е било нарочно, а по грешка.
Sorry once again!
И не забравяй, че ние нямаме време.
Върнете се в началото
Възмутен
Гост

МнениеПуснато на: Вто Май 10, 2005 7:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Не разбирам,защо след като никой няма право без заповед от съответната инстанция да ти прави обиск в дома и на улицата,някакъв полицай-мародер има право да ти рови в частна собственост,в случая ,колата?
Върнете се в началото
TIReX
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Май 10, 2005 9:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Е добре де как би ти приверил дали аптечката ти е на мястото и е изправна или дали не возиш някой убит в багажника си. В правото са си да гледат според мен но злоупотребяват, и неразбирам защо му е дал рушвет, но сигурно е бил виновен, въпреки че е колега.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Възмутен
Гост

МнениеПуснато на: Вто Май 10, 2005 10:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Аптеката не се проверява дали е на мястото си,а се проверява за съдържание.Мойта е в купето.Това не може да бъде повод за ровене в багажника.Що се касае за трупа,това не дава право на всеки полицай,да ми влиза в дома,за да ми проверява фризера за труп.Логиката е същата.Да не говорим за отваряне на заключен багажник.Това е нарушение на Часна собственост.Ако Ви харесва полицейска държава със служители тип SS и НКВД,то Вашите разсъждения,ще се харесат много на управляващата клика.Не може да оставим на служителите да решават,дали да злоупотребяват или не.Това го решават законите и те не трябва да позволяват възможност за рекет и други издевателства над Гражданите.
Върнете се в началото
TIReX
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Май 10, 2005 10:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз бих му отворил багажника защото ако не го направя или енс е изразя тактично че немога той не е много умен и ще ме прецени набързо или ще го изкара че се заяждам и тогава може и на 2 ката да ми го вка** защото той по-добре си знае за какво може или неможе да ми напише акт. Разбираш ли? Трябва някой който е над него да е с мен за да може ако злоупотреби да му изтине мястото евентуално или да го накажат.
Върнете се в началото
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Вто Май 10, 2005 11:10    Заглавие: Отговорете с цитат

На ВЪЗМУТЕНИЯ бих му отговорил за последно така.Понеже съм на 60г и от 1967година карам коли то най добре беше по тоталитарно време защото колата си яоставях пред блока даже и с ключа на таблото но тогава коли не са крадили или пък нещо да се е вземало от тях.Така че това време си беше добро от гледна точка на спокойствието.А знаел сега преди Великден че апаши откраднаха две агнета от село на бедни хорица веднага ги заклали и в багажника на жигулата отпрашили.Та пак благодарение на такива полицаи които съвсем случайно ги спират и при проверката ги намират в багажника се откриха крадците. И второ не виждам какъв е проблема когато всичко ти е наред да спреш като нормален човек ще им покажеш каквото поискат и си тръгваш но ако си гузен за нещо то не търси проблема в полицаите.Всяко стадо си има мърша и между тях си има келемета но все пак на тях се крепи редът.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 4 от 5

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети