|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 07, 2011 19:46 Заглавие: |
|
|
| Shadow__01 написа: | | ....Тази тема е добре, ако модераторите преценят да остане в този раздел. Тя не е само за мен или за ..... |
Аз пък си мисля, че същата тази тема я има няколко пъти във форума.
При това в много подробни варианти, за което ти беше намекнато няколко пъти.
Само, че вместо малко да се понапънеш и поразтърсиш, след това да прочетеш и проумееш написаното - ти пишеш ли, пишеш.
Че и съвети раздаваш.
Два пъти Филипов те попита за какво аджеба е борбата - глас в пустиня.
Вместо смислен отговор - съвети към модераторите.
| Shadow__01 написа: | | ....някой да знае някъде където да изработват платка по схема на машина която да печата надписи за елементи и пътечки за свързането им. .... |
Отново демонстрираш пълната си неграмотност (нямам за цел да те обиждам) и по този въпрос.
По него също можеш ограмотиш като прочетеш теми из форума посветени на печатни платки.
Зарежи симулациите!
Много ти е рано за тях.
Мисля, че вече един път ти го писах (ако не е било към теб, е било към подобен на теб) - остави форумите, а вземи книжките и се запознай с основни неща, преди да започнеш да правиш от полупроводниците - цели такива. _________________ RemoteControls |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Shadow__01 Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 07, 2011 20:12 Заглавие: |
|
|
Гледал съм доста теми в форуми и не съм намерил това което търся. Затова пуснах нова тема.
Извинявам се на Филипов, но на два или три пъти съм написал че всичко го правя за удоволствие с спорта цел. Поне засега е така. Вбъдеще може и акумулатори за захранва или други тежки товари на ниско напрежение.
Щом темата ви е досадна, затворете я, ако искате я изтривайте нацяло не мога да ви спра нито се опитвам. Вие си командвате форума и явно не съм добре дошъл тук. Отнасяте се с огромно пренабрежение и нападки към тези които търсят или питат нещо. Отстрани изглежда много жалка гледка. Един пита и другите вместо да помогнат с каквото знаят да тръгнат да обиждат и съветват чети книги и подобни. Все едно ще правя компютър за совалка. Тук има много знаещи хора, които ако искат могат да отговорят на всеки въпрос или за една минута да преизчислят някой елемент от схема или нещо друго лесно за тях. Но просто не го правят. Исках съвети за подобряване на схемата както е написал ELP, с 2-3 транзистора от по 100-150 вата. и вместо това получих постове от типа на стига философства, чети книги и какво ли още не с нападателна цел. Просто жалка картинка. Вместо да помагате във всяка втора тема критикувате автора и винаги някой излиза оплют и задължително изкарван неграмотен и се маха от форума обиден от ужасното ви отношение. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|