|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Филипов Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nankov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 18, 2005 7:54 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | Не разбирам защо се "отключи" тази тема (след като по принцип приключи), но вие наистина ли сте очаквали нещо друго?
Наистина ме учудвате ако сте имали някакви такива надежди.
Откъде ли му е хонорара?
Само да не ми скочите сега пак? |
За това че срещата беше невероятно преживяване спор няма
Кокото до това какво очаквахме, то е ясно, беше среща на познати и непознати но всички приятели.
За иСПАНЕЦА, мисля че успяхме да му покажем че не сме тези за които ни мисмят еВРОПЕЙЦИТЕ, че с писмен договор кежду потребител и търговец, както той нарече гаранционните карти се работи от татово бреме.
Що се отнася до хонорара му, тя работгата изглежда така, дават някакви пари като предпресъединителни фондове а после си ги вземат във вид на хонорари и то какви.
Искам нещичко друго да кажа.Хайде да си представим че в залата бяхме всички които по един или друг начин общуваме във форумите.
Как ли щеше да се чувства иСПАНСКИЯ представител пред хора повечето от които са изключетелно ерудирани и отлични специалисти.
Много ми се ще на следващата среща независимо къде и кога ще се случи да присъстват поне десет пъти повече колеги.Поотделно сме оязвими но заедно ще сме много по-силни и много по-представителни. _________________ Има 101 причини да се гордея че съм Българин |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 18, 2005 20:34 Заглавие: Традиционна среща в Рибарица |
|
|
| Nankov,май ще повярваш на предните ми постове, и сам видя какво се случва на тези срещи,а някои толкова плюха по мен.Дано и те се осъзнаят!Помните ли какво пише като девиз на Народното събрание?Ето и ти най-после дойде на думите ми.А има още толкова много слепци!!!!!!!!! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 18, 2005 20:57 Заглавие: |
|
|
wesko dilow, това по-долу е цитат от едно друго място
| dimi написа: | Колеги,нашите работи в нашия сайт.Неслизайте на нивото на
сивата икономика.Показахме че сме сериозна организация с переспектива .......................... |
Няма да го коментирам, че пак ще бъда лошия.
Още повече, че може и да се прочете там и това:
| не е важно кой го написа: | | А аз питам защо Ви нямаше на Рибарица гражданино Дилов ..................... |
А и определено не ти разбирам речника! Нямам впечатление, че са допускани каквито и да било дискусии на толкова ниско ниво.
| Цитат: | | толкова плюха по мен |
Изразяването на друго (различно от твоето) мнение НЕ Е това което си написал. Уважавай този с който водиш диалог (било то и задочен). |
|
|
 |
nankov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 19, 2005 7:07 Заглавие: Re: Традиционна среща в Рибарица |
|
|
| wesko dilow написа: | | Nankov,май ще повярваш на предните ми постове, и сам видя какво се случва на тези срещи,а някои толкова плюха по мен.Дано и те се осъзнаят!Помните ли какво пише като девиз на Народното събрание?Ето и ти най-после дойде на думите ми.А има още толкова много слепци!!!!!!!!! |
Vesko аз съм обеден в силата на голямата група с еднакви цели и терзания,поставени при еднакви условия.Просто се чудя каква е разликата между едните и другите.Всъщност не сме ли едно и също.Нима има разлика в хлебарките които намираме в телевизорите.Или стигането до гадния изсъхнал кондензатор не доставя еднакво удовлетворение от свършената работа.Всички сме еднави ,плащале еднакви данъци, всички ползваме части ментета за които даваме еднакви български пари. Ако има" други"
това са тези "колеги" от сивата икономика които не плащат нищо и се крият като" гост".
Мога да кажа още много но не искам да ставам нахално досаден.
Здраве и живот на всички които прочетат поста. _________________ Има 101 причини да се гордея че съм Българин |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Май 19, 2005 13:07 Заглавие: |
|
|
Абе момчета ,ама то голяма работа било бе,и мацки имало,и то не една,пък гледам и ракийката сладичка ще да е била,а и яки денсъри също има,що не казахте ,че ще е такъв купон,хората си ,мислят некаква сухарска вечеринка,правете реклама овреме другия път  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 19, 2005 14:03 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | Абе момчета ,ама то голяма работа било бе,и мацки имало,и то не една,пък гледам и ракийката сладичка ще да е била,а и яки денсъри също има,що не казахте ,че ще е такъв купон,хората си ,мислят некаква сухарска вечеринка,правете реклама овреме другия път  |
Ами както си го направим такова ще е, а види се добре сме се представили...  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Май 19, 2005 15:30 Заглавие: |
|
|
Евала му права на коцев за снимките. Само едно нещо не ми хареса в тях - това което би трябвало да се снима най-много е снимално най-малко и с най-лошо качество. Пример давас със следната снимка: PICT1224 . Та както казват няма реклама, а каква по-хубава реклама от това. Коцев , другия път наблегни и на тези неща  |
|
|
 |
bobitv Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 19, 2005 18:37 Заглавие: |
|
|
| Наистина, браво на Коцев, за добрият материал !!! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|