|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pilgrim Опитен потребител

Регистриран на: 24 Яну 2007 Мнения: 347 Местожителство: wild,wild world
|
Пуснато на: Съб Дек 10, 2011 23:41 Заглавие: |
|
|
| resprom написа: | | Нещо това с промяната на VR102 ми се вижда сложна работа "поне за мен" и мисля да добавя една лампа или едно резисторче ама не знам дали ще стане. |
Образ, аз както те чета всико е доста сложно.ЩО не сложиш един изправител на мрежата и един реотан да ограничиш тока и си готов!  _________________ Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 11, 2011 23:48 Заглавие: |
|
|
Абе да не е реотан, ама една крушка от 100 вата ще свърши работа. Хем ще се убеди, че акумулатора му е менте, хем и зарядното ще оцелее. Обаче кандидат-академика resprom заяви, че тва е кощунство и абсурд и на него такива не му минават: | resprom написа: | И питам с какво напрежение се зарежда не може да няма значение,
като няма значение дай да го пускам на 220 волта в контакта и да се зарежда ... |
|
|
|
 |
radev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 12, 2011 0:50 Заглавие: |
|
|
А не му показвайте такива схеми на момчето. Шега с напрежението не бива,нека си чопка до 20V-30V Иначе ще обърка фазата с нулата и стана тя каквато стана.  _________________ Платки http://radev1.narod.ru/
0879-555-472 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|