|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tsarvulan Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 17, 2010 23:01 Заглавие: |
|
|
Я да взема да "заметна " и аз по темата . Тук край Пазарджик по река Марица се лови прилична като размер черна мряна.Кефал само дребен,но го пробвах само с мухарката.Миналата седмица бях на Пясъчник.Едрият костур го няма-поне на живо рибе.На изкуствени примамки несъм пробвал. На жито излизат червеноперки и каракудки.На всякакъв червей само слънчевки ...и така.Колкото до шарана:добре е че има доста рибарници,та да не му забрави човек вкусът и кефа от борбата с него.Утре ще се кача на язовир Беглика и ...каквото "сабя"/въдица покаже ! Пак ще пиша за резултата . Наслука на всики ! _________________ -----------------------------------------------------------
Всичко което не е китайско е менте !
----------------------------------------------------------- |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Съб Юли 17, 2010 23:31 Заглавие: |
|
|
На слука и на теб! Ииии не препълвай контейнера със...знаеш какво! Котките, ще има да се дърлявят като за световно! Около нас, не съм чул да имат много работа. ...
А на Пясъчник, най - добрите резултати са били на изкуствено рибе. "Мистър Туйстър". С лодката, докато откриеш пасажа... Здраво гребане пада, но нацелиш ли го - става яко! Малко след потъването на "Мистъра", и след като направиш 1-2 трионообразни движения с него и..."прааас"! Красота! Влизахме все откъм Беловския залив, и на вътре. Докато ги напипаме. Хубави парчета... 400-500 грамови... При тихо време, направо завъртат лодката. Еееех, мамка му!...  _________________ ................................................................
Не можеш два пъти да нагазиш в една и
съща река!... |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2010 7:31 Заглавие: |
|
|
Вчера сутринта тръгнах на развиделяване за костур на яз. Студен кладенец.
С една пръчка на дъно и една с плувка. Стръв- дребна слънчевка. За два часа нищо. Върнах се.
Не знам какво и става на костура, но тази година хем я няма хем е дребна. За бялата риба се отнася същото. _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2010 8:37 Заглавие: |
|
|
Миналия петък ,на язовир Лобош(Пчелина) ,стояхме до 14 часа ,ето го улова -над 2кг. ,още 4 изпуснах заради шавара покрай брега. На тежко.
 |
|
|
 |
helios Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2010 14:58 Заглавие: |
|
|
Мммм, добри каракудки. Сигурно и биричка са "пийнали"...  _________________ ................................................................
съща река!... |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2010 19:16 Заглавие: |
|
|
Не бях чел темата.Ама имаше един въпрос ,,какво било РИБАР,,.Ами според мен е този дето хваща Това с средата.За рибите всеки го може,кой повече,кой по малко  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2010 19:21 Заглавие: |
|
|
А, то това е още по-лесно за хващане.Лошото е че кълве на портфейл и ако го нямаш-няма слука.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2010 20:20 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | ...... кълве на портфейл |
Ами за едра риба-и стръвта трябша да е подобаващо голяма...... _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2010 20:57 Заглавие: |
|
|
Когато нямате време за рибарлък, ето ви виртуално
http://atomfish.ru/ _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
helios Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 24, 2010 22:42 Заглавие: |
|
|
Днес слуката не беше на ниво. 12 кефала, между 150 и 200 грама. На консервирана /сладка/ царевичка. На яз. "Жеков вир". /Вече го водят утайник, по "тяхни" си причини/... Беше адска жега. Цял ден бях под чадъра, а съм червен като рак. ... Мислех да взема лодката, и да пробвам кустура със "зимните" блесни и на живо рибе, но се отказах. Забелязах, че рано сутринта не кълве! Откъм 10:00 на там, започна да почуква, но доста вяло... Дано захлади малко... _________________ ................................................................
съща река!... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|