|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Chelsea_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 19:00 Заглавие: |
|
|
Просто съм опиянен от дебата Коцев,Вие сте върхът!!!А,щях да забравя най-важното-всички описани методики нямат нужда от BIN и сервизно меню,направо не е за вярване!Успех на всички! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 22:10 Заглавие: вино и ракия |
|
|
Абе колеги,все мислех да мълча,както в една друга,дълга интрига,но не издържах.Защо толкова се хвалите с хубава ракия и добри пиячи-не знам,но всички от вас, с които сме се срещали на форуми в Рибарица и където и да е,защо бе,аджиба за врачанската група само суперлативи се говорят,та дори едни наши колеги в Лондон-Англия ме поднасяха,че и MTV вече направиха клип за нас!На много приятели сме казвали,че където сме яли и пили-втори път не са ни канили,защото им свършва пиячката и срамуват.А за Коцев мога да кажа-не се ебавайте с ветерана,щом не сте пили производството му.
От времена знам една мъдрост:Не заставай на стар кон между краката,защото не знаеш какво рало ще ти закачи! От старите можете само акъл да вземате,жалко че компютрите не изписват ЕГНЕ-то.
Чест и почитание към всички в дискусията-Вие печете хубава ракия,пък нали и някой,като нас трябва да я оцени.До нови срещи наесен,пък и дори на Пампоров в стария град да му идем-нека срамува,както в Търново-с едно шише Цар Кировица. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 22:47 Заглавие: |
|
|
Бре щом и Врачанската група взе да се обажда значи почнала е да изтрезнява и работата почва да става напечена. За целта трябва да обмислим въпроса с класацията на питиетата.Предлагам на първо време идеята тия дето като мен се пишат на баш майстори по правенето на скоросмъртница като се съберем в Хисаря слагаме на една маса всеки по едно шише с лепнат на него само номер без име и пускаме групата за бързо диагностиране да кажат ето това шише номер едикойси е най хубава и тогава собственика да се изтъпанчи най отпред та да се види кой ще е тоя дето ще спори с мен за първото място
По тоя повод едно истинско приключение.
През 1964г влизам в казармата в Ловеч войник.Строиха ни 24 новобранеца на плаца дойде командира и каза .Момчета зная че всеки от вас си е взел по едно шише ракия но тъй като в казармата е забранено пиенето то нека всеки си извади шишето и си го бележи с нещо за да си го познае после когато се уволнява да може да си го вземе обратно.И о ужас почти две трети от зайците се хванаха на тази въдица вадят ножки бележат си имена на капачките а аз глупака му с глупак взех та му вързах един конец на шийката за белег.Малеей като гледам как се похилкват офицерите чак тогава разбрах че и аз съм скочил с двата крака в примката.Какво е станало по нататък с ракията незнам само си спомням че цяла седмица офицерите ходиха из поделението преплитайки крака и с изцъклени очи.Мен не ми беше жал за ракията нито за шишето ама конеца беше много здрав а не ми го върнаха  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 23:20 Заглавие: вино и ракия |
|
|
| Коцев,ние няма да си хвалим производството,но когато тръгнем за Хисаря,ще ударим по една от нашата за закуска,пък когато стигнем за експертизата,си турете по един противогаз,да не ви отровим като си кажем здравейте.Ние тренираме усилено и редовно месеци преди всяка среща,и никакви закани не ни плашат.Плашат ни празните барове след веселата част на срещата.Ако искаш да ни опонираш с колегите си-купи си още една коза,и с 2 синджира,да не избяга и тя от такива гледачи,пиячи и т.н.Мезето от теб,а сеира в кърпа ви е вързан.Ние от Враца нямаме добър футбол,но надявам се от прабабаси си чувал по какво се познават врачанските зетьове-сутрин рано на чешмата1 |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 23, 2005 10:01 Заглавие: |
|
|
 |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Юни 23, 2005 19:42 Заглавие: |
|
|
| Кога ще бъде този купон в Хисар? започвам да се замислям! |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 23, 2005 19:51 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | Кога ще бъде този купон в Хисар? започвам да се замислям! |
Чак сега ли ......   _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 23, 2005 20:50 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | Кога ще бъде този купон в Хисар? започвам да се замислям! |
Ами като сварим новата скоросмъртница и източим от бъднетата старата и ето панаира е готов....  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
инж.Васил Сапунджиев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 6:55 Заглавие: |
|
|
| Гостът по-горе бях аз. |
|
|
 |
weso Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 297 Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo
|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 19:04 Заглавие: |
|
|
Леле-ее ВНИМАНИЕ тук се включва и тежката артилерия . Абе важно е кой ще я изпие тази ракия господин Коцев и в какво количество. Пък всеки прави ракия в тази държава.Е и ние балканските майстори вино не може да правим , НО РАКИЯ.Леле мале.И от бензин ще направим ракия по този край подобно на ракията А86 която пихме с подготвителната група предната вечер преди срещата в Рибарица от колегата zxcr ли беше или нещо подобно се пишеше във форума. Абе не знам при вас ама тук на места правят и по тон и половина ракия и си я изпиват някои хора като вино.Е аз не съм баш от тях ама съм готов на маса за състезание само да има много мезе А откъм Враца още не е дошъл алкохолният облак щото е много висока планината и не може да прескочи връх Вола Е-е-ех какво ли си казва Ботев като вижда този облак над Враца.Момците не са пресушили достатъчно дамаджани или не им е стигнала ракията  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|