| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rolling_heads Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 27, 2015 16:31 Заглавие: Уредба SONY HCD-D890AV няма команда към дековете |
|
|
Здравейте,
Уредбата е SONY HCD-D890AV.
схемата
Не се командва TRIGGER мотора.
При подаване на импулси на входовете на IC402 LB1641, която е драйвер на мотора, мотора реагира нормално.
От IC701 D780018YDF-028 не идват команди за TRIGGER мотора.
CAPSTAN мотора получава команда и сработва нормално.
СD'то функционира нормално.
Възможно ли е на IC701 D780018YDF-028 да са се здухали само тези два изхода или аз пропускам нещо? _________________ "Някои неща не могат да се обяснят"
Стара нигерийска поговорка |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Авг 27, 2015 17:33 Заглавие: |
|
|
На дисплея показва ли информация за съответната команда? Позиционен ключ или крайни изключватели на "тавата" как са? _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
rolling_heads Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 27, 2015 20:46 Заглавие: |
|
|
Става въпрос за дековете. DC'то работи.
И преди да се развали пак не показваше командите за дековете на дисплея. Не заложено да има показание на дисплея. Показанието е на бутоните, сменят си цвета от червен на зелен и работи.
Успявам да ги прилъжа с ръчно подаване команда и тогава дековете свирят. _________________ "Някои неща не могат да се обяснят"
Стара нигерийска поговорка |
|
|
 |
tufata Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 31, 2015 10:39 Заглавие: |
|
|
Сигурно е често срещан проблем. Имал съм го един а може би и два пъти да е било, вече не помня, с модели от същите серии (LBT).
Не са или приоритет за ремонт и не съм се занимавал, но идеята е да пишеш какво е след отриване, за да се знае.  |
|
|
 |
|