|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Сашо Гост
|
Пуснато на: Пет Авг 26, 2005 15:36 Заглавие: Избор на евтин TV |
|
|
| Приятели, старото ми телевизорче съвсем се скапа. В Технополис-а най-евтините тел. са SANG, KTN и BEKO. Каква марка (от тези) ще работи? - друга не мога да си позволя. Вече съм виждал във Форума отговори от типа: "каквато и да вземеш, все при нас ще дойдеш", така че нека да прескочим такива отговори... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Chelsea_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 26, 2005 18:00 Заглавие: |
|
|
Колегите това го казват от опит,а не да ти се подиграват!Каквото и да вземеш евтино го вземи с най-голямата гаранция(дано я не полваш!).Иначе те паспортите ще ни станат китайско производство,та какво остава за телевизорите.Умишлено дотук не говоря за марките,дето си споменал и за марки въобще,защото често са едни и същи бонбони в различни опаковки,тъй че вземай който най ти лови окото и черпи наред за придобивката.И за да не се луташ след ези тура-SANG.....  |
|
|
 |
nik_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 27, 2005 10:17 Заглавие: |
|
|
Chelsea_69 е прав.То и санга е Beko но явно го правят на друго място и по рядко дефектира.Аз лично бих си взел някои Grundig от последните версии(поне ще е с хубав кинескоп) но не от новите,защото и те са с вековско шаси. _________________ Nikolay Ivanov
Skype(nikolay6905) |
|
|
 |
Сашо Гост
|
Пуснато на: Съб Сеп 03, 2005 22:33 Заглавие: |
|
|
Благодаря ви, приятели. Закривам темата )) |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|