|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
advertbg Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 18, 2015 21:01 Заглавие: Продавам следните употребявани измервателни уреди |
|
|
Все още продавам следните употребявани и работещи за годините си измервателни уреди:
- сигнал-генератор Г4-158 - 0,1 - 100 МГц - 200лв. много запазен, не е ровичкан и е минал метрология
- нискочестотен сигнал-генератор - PO-25A - 70лв. до 1MHz RC
- генератор Г4-102А - 0.1-50MHz - 120лв.
- генератор Г4-107 12,5-400 MHz - 150лв.
- осцилограв двулъчев C1-75 до 100МHz/50om с допълнителни оригинални външни активни сонди и един резервен за части, който разглобих от любопитство и така си остана, тръбата на този, който използвам е като нова, а на другия е работила не повече от 10часа. 300лв.
Възможни разумни пазарлъци. Причината за продажбата е че от много време не ми остава никакво време да се занимавам с хобито, а имам и други варианти и тези ми стават излишни.
Намират се във Варна. Могат да се видят на място. Ако има желаещи пращам с еконт с опция тест. За контакт тел 0897371310 Емил |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|