| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stefan_p Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 01, 2015 21:09 Заглавие: Домашно кино Samsung HT-THX25 - проблем със силата на звука |
|
|
Привет на всички,
Имам проблем със система за домашно кино Samsung HT-THX25. При включване, на който й да е от източниците и на който й да е от режимите звукът е изключително тих. При усилване до max имаме тих звук. Ако системата се остави за няколко дни изключена от щепсела /220V/ стартира нормално и всичко е ОК до следващото изключване на системата.
Системата не е ремонтирана никога преди това. Правих software ъпдейт, нулиране на настройки и т.н. -без резултат. Захранващи напрежения - О.К. Визуален оглед на платката - не се вижда нищо нередно. Няма следи от заливания, удар и т.н.
Моля за някакъв съвет.
Пуснал съм питане в съответната тема за схема/сервизно.
Поздрави !
Последната промяна е направена от stefan_p на Чет Дек 03, 2015 8:55; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 02, 2015 10:37 Заглавие: |
|
|
Ако искаш темата да остане в този раздел я оформи по правилата. Макар че силно се съмнявам и е по-добре да се насочиш към сервиз. Ако е икономически изгодно. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
stefan_p Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 02, 2015 19:06 Заглавие: |
|
|
Моля за извинение за неоформената по правилата тема. Ще я редактирам още тази вечер. А относно сервиза - аз работя в сервиз па макар и малък такъв.
Хубава вечер и ще оправя темата максимално скоро ! |
|
|
 |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 03, 2015 18:25 Заглавие: |
|
|
Пратих ти схема на мейла.  _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
|
 |
|