|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lnl90 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 16, 2015 11:31 Заглавие: Купувам стрелкови волтметър и милиамперметър |
|
|
Здравейте,
търся следните стрелкови прибори:
1. Стрелкови волтметър 4М31 с обхват 400V, за постоянно напрежение. Изглежда така:
Подчертавам, че скалата трябва да е разграфена за до 400V, не повече или по-малко.
----------------------------------------------------------
2. Стрелкови милиамперметър М363 или М364 с обхват 100mA (скалата трябва да е разграфена за толкова), но в крайна сметка, ако не се намери точно такъв, може да е и за 10mA или 1mA, аз ще му добавя допълнителен шунт. Не ми вършат работа прибори с други скали (в микроампери, във волтове, в ампери), знам, че може да се добавят всякакви шунтове, но така скалата става визуално по-трудна за отчитане. Може и друг тип кръгъл руски милиамперметър с диаметър до 40mm. М363 и М364 изглеждат така:
Отново подчертавам, че скалата трябва да е разграфена за 100mA постоянен ток, в крайна сметка може да е и за 10mA или 1mA.
Благодаря предварително на всички! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bodan Опитен потребител

|
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 17, 2015 16:52 Заглавие: |
|
|
| Лампомер ли ще правиш ? |
|
|
 |
lnl90 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 21, 2015 0:47 Заглавие: |
|
|
Не е за лампомер колега, такъв си имам, руски, фабричен. За нещо друго самоделно е, но ще ти пиша на лични, ако имаш интерес, защото след предишната обява, която пуснах, типично по български, се наслушах на подигравки и насмешки от разни кибици, което само показват какви хора сме станали напоследък
Все още не съм намерил уреди. |
|
|
 |
lnl90 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 26, 2015 13:17 Заглавие: |
|
|
| Все още търся, най-необходим и спешен ми е волтметъра до 400 волта. |
|
|
 |
magnetron Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 27, 2015 20:55 Заглавие: 1ma система |
|
|
Здравейте! Имам система 1 ма 3 бр. , системите са от самолетно оборудване , скалите са фосфорициращи .
[/url] [url][/url]
Последната промяна е направена от magnetron на Съб Ное 28, 2015 12:04; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|