Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купуване на поялна станция, Gordak 952 - Gorda 952V?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
krisku
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Свищов

МнениеПуснато на: Чет Дек 17, 2015 20:36    Заглавие: Купуване на поялна станция, Gordak 952 - Gorda 952V? Отговорете с цитат

Здравйте, простете невежеството ми, бих желал да закупя някоя от тези поялни станции като подарък (изненада), вашият колега ремонтира предимно телевизори, но и всякаква друга техника се подмята из тях. Може ли да ми кажете какви са разликите м/у двете и дали ще сгреша, ако взема 952 (по-евтиния вариант)...

Приемам също така и предложения за други станции в този ценови диапазон.

http://www.hit-electronics.com/za-vas-tehnici/uredi-instrumenti-konsumativi/poyalni-stantsii-grupa/stancia-goresht-vazduh-gordak-952.htm

http://www.hit-electronics.com/za-vas-tehnici/uredi-instrumenti-konsumativi/poyalni-stantsii-grupa/stancia-goresht-vazduh-gordak-952v.htm

Поздрави!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
shri
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Дек 17, 2015 20:47    Заглавие: Отговорете с цитат

952 е хубава станция стабилна и по-рядко се разваля. Имам колеги които ползват по-стария вариант повече от 3г. без да се повреди.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
k810
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Несебър

МнениеПуснато на: Чет Дек 17, 2015 22:37    Заглавие: Отговорете с цитат

От двете станции разликите явно са в дисплея. Евентуално по скъпата да има и някакви запаметени параметри.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
rosen_s
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Съб Дек 19, 2015 22:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам чиста 952 от 4-5 години. Много е удобна за работа.
Ако му вземеш нея, тъкмо ще остане някой лев за резервна духалка и поялник или за набор различни човки.
Другата с големия екран е по-шарена, но според мен настройките с бутони са по-неудобни от тези с врътките. Имам и ZD-987, по нея съдя.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети