Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 20, 2015 13:13 Заглавие: Коледно разчистване |
|
|
Днес на бял свят излязоха нещица, забравени от мен и вече излишни.
Радиолампи- EL34 три чифта. Единият е практически нов, ползван за тест на усилватели преди години. 50 лева. Вторият чифт е от лампи, работили вероятно по-малко от 50 часа. Цената за него е 40 лева. Третият чифт лампи са работили повечко, но по степента на опушване на балона мисля че и те са в поне 70% кондиция- виждал съм напълно метализирани и работещи такива лампи. Цената за тези две лампи е 30 лева. От следващата снимка се вижда състоянието им, допълвам, че на три от лампите са със счупени водачи на цоклите. Всичките шест лампи за 110 лева.
Следващите лампи са 6П15П и 6П23П. Нови. Цена по 2 лева за брой.
Следват транзистори 2Т3606-200 броя, 2Т3850- 300 броя и КТ315Б- 100броя. Всичките за 12 лева. Българските- по 2стотинки за брой, руските-по 5 стотинки.
Интегрална схема СМ751- един от върховете на социндустрията. 5 лева.
Ако някой пожелае всичките транзистори и СМ 751, ще получи като подарък ето това:
Следват 4 броя LED лампи- цокъл G9, 220V, 5W, бяла светлина. Понеже аз самият се заблуждавам понякога от снимките, давам размери- диаметър 16мм., дължина от край до край, вкл. пластините на цокъла 50мм. Бяха поръчани за караваната, но се оказа, че са ми необходими същите, но на 12V. Тези останаха. Цена 4 лева за брой, всичките за 15 лева.
Пропуснах да напиша- лампите са със силиконово покритие на светодиодите, оформено като балон.
Следват 7 броя LED лампи на цокъл GU 9. Купих ги за караваната, но се оказаха твърде големи. И ослепително силни за там. Диаметър на балона 30 мм., обща дължина 90 мм. Бяла светлина. Същите лампи, но на цокъл G 14 ползвам у дома в хола, от снимките се вижда как светят. Ползвам ги втора година без проблеми.
Цена 6 лева за брой, всичките за 40 лева.
15 броя лунички , корпус MR16, 3x1W и 3 броя 4x1W. Топло бяла светлина. Цена 4 лева за 3 ватовите и 5 лева за 4 ватовите.
Всичко е в Провадия, за Варна ще организираме транспорт, за страната- с дилижансите на ЕКОНТ или СПИЙДИ. За информация или (дай Боже!) заявки- тук на ЛС или на О898 773 125, О884 474 363.
EL 34- ПРОДАДЕНИ!
Българските транзистори - ПРОДАДЕНИ
LED лампи G9 ПРОДАДЕНИ! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|