Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Коледно разчистване

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Нед Дек 20, 2015 13:13    Заглавие: Коледно разчистване Отговорете с цитат

Днес на бял свят излязоха нещица, забравени от мен и вече излишни.
Радиолампи- EL34 три чифта. Единият е практически нов, ползван за тест на усилватели преди години. 50 лева. Вторият чифт е от лампи, работили вероятно по-малко от 50 часа. Цената за него е 40 лева. Третият чифт лампи са работили повечко, но по степента на опушване на балона мисля че и те са в поне 70% кондиция- виждал съм напълно метализирани и работещи такива лампи. Цената за тези две лампи е 30 лева. От следващата снимка се вижда състоянието им, допълвам, че на три от лампите са със счупени водачи на цоклите. Всичките шест лампи за 110 лева.

Следващите лампи са 6П15П и 6П23П. Нови. Цена по 2 лева за брой.

Следват транзистори 2Т3606-200 броя, 2Т3850- 300 броя и КТ315Б- 100броя. Всичките за 12 лева. Българските- по 2стотинки за брой, руските-по 5 стотинки.

Интегрална схема СМ751- един от върховете на социндустрията. 5 лева.

Ако някой пожелае всичките транзистори и СМ 751, ще получи като подарък ето това:

Следват 4 броя LED лампи- цокъл G9, 220V, 5W, бяла светлина. Понеже аз самият се заблуждавам понякога от снимките, давам размери- диаметър 16мм., дължина от край до край, вкл. пластините на цокъла 50мм. Бяха поръчани за караваната, но се оказа, че са ми необходими същите, но на 12V. Тези останаха. Цена 4 лева за брой, всичките за 15 лева.

Пропуснах да напиша- лампите са със силиконово покритие на светодиодите, оформено като балон.

Следват 7 броя LED лампи на цокъл GU 9. Купих ги за караваната, но се оказаха твърде големи. И ослепително силни за там. Диаметър на балона 30 мм., обща дължина 90 мм. Бяла светлина. Същите лампи, но на цокъл G 14 ползвам у дома в хола, от снимките се вижда как светят. Ползвам ги втора година без проблеми.

Цена 6 лева за брой, всичките за 40 лева.

15 броя лунички , корпус MR16, 3x1W и 3 броя 4x1W. Топло бяла светлина. Цена 4 лева за 3 ватовите и 5 лева за 4 ватовите.

Всичко е в Провадия, за Варна ще организираме транспорт, за страната- с дилижансите на ЕКОНТ или СПИЙДИ. За информация или (дай Боже!) заявки- тук на ЛС или на О898 773 125, О884 474 363.

EL 34- ПРОДАДЕНИ!

Българските транзистори - ПРОДАДЕНИ

LED лампи G9 ПРОДАДЕНИ!

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети