Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам части за касетни декове, 12' говорители и т.н.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Crackhead
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Нед Яну 31, 2016 17:40    Заглавие: Продавам части за касетни декове, 12' говорители и т.н. Отговорете с цитат

Продавам най-различни неща.

ВКШ3013А. Единия работи. Има съвсем малко скъсано на конуса. Отлепена е гофрата в края и е лепнат с тиксо. Трябва малко лепило. Другия го готвех за пренавиване, но не остана време. И двата са с кобалтови магнити и са произведени 66та година.
Цена за здравия- 30лв а за ройнатия- 20.
Продавам и магнити за вкн1221 и другите подобни 12 инчови. Два феритни и няколко кобалтови. Цените са по договаряне.

Малко трифазно моторче. Доколкото знам работи, не е ползван отдавна. 10лв.

Две нови, диамантени иглички за Aiwa AN70. Цени по договаряне.

Разни дръжки и антени- 10лв за всички.

Продавам и всякакви електромотори от касетни декове и други подобни техники. Цените са по договаряне !
Разполагам и с две глави в незнайно състояние, както и куп чисто нови ремъци от всякакви размери и типове. Всичко е по договаряне.
Имам и ролки, копчета, зъбчатки, кристали и какви ли не други работи.

Имам и излишни крачета за техника. По 5лв на комплект, като единия е само от 3 а другия от 2. Цените съответно са на половина.

Някакъв лентов кабел. Цена по договаряне.

Продавам и батерия от винтоверт Einhell 18v. В лошо състояние е, бих казал за рециклиране. 10лв.

Двата мотора са за чистачки и ел. стъкла. Работят отлично. На този за стъклата е наличен и капака, просто трябва да го намеря. Изгоря контролера. Цените са по договаряне.

Ето ги снимките:
http://postimg.org/gallery/dw4ezur2/

За контакт:
Симеон Петков, 0877211105, ЛС или [email protected]. Пращам по Еконт с тест и преглед.
Намират се в Рудозем/Смолян.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Crackhead
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Нед Яну 31, 2016 18:00    Заглавие: Отговорете с цитат

може ли да ми кажете какво прави темата ми тук ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети