| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Aleks_bg Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 13, 2016 16:11 Заглавие: Ремонт на индукционен котлон - проблем с CKM005 |
|
|
Здравейте, индукционния ми котлон издаде багажа, след като го отворих мерих... и накрая стигнах до заключение, че тази схема окъсява 5-те волта. (13-ти крак)
Отпоих и крачето и захранването го подкарах... Тъй, като не намирам схемата освен в китай, искам да се консултирам с вас, има ли някакво друго решение и дали може да се намери тази схема.
http://openschemes.com/2012/11/06/induction-heater-with-ckm005-microcontroller/ примерен линк
Благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 13, 2016 16:27 Заглавие: |
|
|
Тази схема е специализиран (и програмируем) микроконтролер, така че освен физическия чип е необходим и съответния софтуер за това конкретно приложение.
Извода ясен ли е  _________________ RemoteControls |
|
|
 |
Aleks_bg Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 13, 2016 20:27 Заглавие: |
|
|
Това и аз го разбрах, след като прочетох за нея. Въпроса ми беше дали не се продава в бг, но явно не.
Варианта остава да си я внеса от китай, Link и да я чакам 2месеца или да поразпитам в някои сервизи за платка със съответния чип. Благодаря, лека вечер |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 14, 2016 10:30 Заглавие: |
|
|
Проблема не е толкова в поръчката от Китай и чакането, а в това, че е много вероятно да получиш непрограмиран или програмиран с версия за друг уред (което в случая като краен резултат е едно и също).
По-реално е да чакаш (или потърсиш) друг такъв уред в който се е споминала силовата част, а контролера е здрав. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
|