| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
chikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2011 15:03 Заглавие: LCD TV Orion T2661GB Проблем с картината |
|
|
При запускане телевизора тръгва с звук и бял екран.След минути се появяват вертикални ивици по късно се появява картина но като негатив и целия екран е в хоризонтални линии които постоянно с е променят.След 30-40 минути се появява нормална картина и работи нормално.Захранващия блок е 17PW26-1 като при запускане и след време всички напрежения са в границите.Моля за съдействие.
Последната промяна е направена от chikov на Пон Окт 17, 2011 20:54; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2011 17:12 Заглавие: |
|
|
Вероятно проблема е в контрол борда на панела.Напиши какъв е панела и ако някой колега има за проба такъв контрол борд може да ти помогне.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2011 17:41 Заглавие: |
|
|
Според мен проблема е в панела. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
chikov Опитен потребител

|
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2011 21:26 Заглавие: |
|
|
| Колегите по-горе никъде не са споменали мейн-борд. Явно говорите на различни езици. |
|
|
 |
bogege Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2011 22:50 Заглавие: |
|
|
main board-основна платка-дъно- шаси-???  |
|
|
 |
ivo1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2011 22:52 Заглавие: |
|
|
| И аз съм за T CON борда. Аз бих проверил с осцилограф, на програма, какво влиза и излиза от него, макар че не е 100 процента диагноза. На скоро имах подобен проблем и се оказа от отлепен лентов кабел на самия панел на платката след Т CON борда - говоря за самия панел. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2011 9:12 Заглавие: |
|
|
Един предполага T-Con друг панел.Анкета ли ще правим.А кой е панела,кой е T-Conа-няма кой да налише. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
chikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 23, 2011 18:02 Заглавие: |
|
|
| Моля за извинение наложи се да отсъствам затова не ви писах.Днес ми остана малко време и се поразрових и установих,че проблема идва от отлепен лентов кабел между панела и T-CON борда както упомена и колегата ivo1.Като го пипна с пръст и се оправя.Модела на T-CON борда е V260B1-XC11. |
|
|
 |
chikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 24, 2011 16:18 Заглавие: |
|
|
Моля за помощ! Вчера затварях този телевизор и при слагане на рамката на панела счупих долу в левия край самият панел.Сега при работа дава едно петно около 2см.Дайте акъл как да кажа на клиента.Не съм спал цяла нощ да се ядосвам.Ще ви помоля ако има от някъде нещо втора ръка ще се разберем.Защото нов ще е много скъп предполагам.
Не трябваше на този ден на изборите да работя ама..................! |
|
|
 |
|