| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
REPAIRMAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 08, 2005 18:05 Заглавие: Влизане в меню настройки за SONY шаси AE-1C |
|
|
Добър ден на всички!
Току що събудих това чудовище от небитието,но нямам пулт за ДУ(Клиента не го донесе).Не знам как да вляза в меню настройки на каналите.Имам изнесени три бутона отпред ,но не се досещам какво да натисна за да стигна до извора.Точния модел е KV-C2563E проц.SDA20560.Имам на разположение пулт RМ-833- изпълнява някои команди, но нямам настройки.Помогнете моля.
Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 08, 2005 18:29 Заглавие: |
|
|
По принцип ориг. пулт би трябвало да бъде (според мен RM816/много рядко изчадие /).
Бутона С какво прави?
Ако не помага, то се боя, че с 833 няма да се справиш. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 08, 2005 18:43 Заглавие: |
|
|
| Бутона С ми дава възможност за фиксирана настройка на каналите.Как става финната донастройка,има ли въобще плавна настройка и може ли да се влиза в режим за настройка на каналите от трите бутона на предния панел на телевизора?Как се превключват стандартите на звука B/G и D/K и въобще всички подробности.Видях колега RC темата във рускея сайт МОНИТОР точно по тази тема , но не ми се изясни докрай дали може телевизорът да се управлява напълно със всички функции без пулта. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 08, 2005 18:58 Заглавие: |
|
|
| Трябва пулт |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 08, 2005 19:09 Заглавие: |
|
|
Благодаря , колега RC!
Сега го докарах горе-долу обаче при пробите със сервизния генератор се оказва че при подадени изпитвателни таблици "червено поле" червеното е розово ,а при "зелено поле" зеленото е примесено със доста жълто .Синьото поле изглежда прилично.На изпитвателна бяла решетка и шахматно поле червенее. Не видях потенциометри за корекции на баланса освен B-drive и G-drive.Това дали се регулира от сервизен режим и как се влиза във него.Все пак първо ще докарам пулта и тогава ще го довършвам.
Благодаря за инфото и отделеното време.
Лека вечер. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 08, 2005 20:24 Заглавие: |
|
|
| Размагнитен ли ти е кинескопа? |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Сеп 09, 2005 7:08 Заглавие: |
|
|
Към колегата ELP:
Полетата на цветните изпитвателни таблици са с равномерен цвят по целия екран.Чува се и характерния шум на размагнитващата бобина от което съдя че няма проблем със размагнитването.
Към колегата Филипов:За съжаление мисля че имаш право-има значителни разлики в напреженията на отделните катоди.Ще проверя всичко както го изискват науките , но имам лошо предчувствие.
Към колегата RC:Пулта е 816 и ще го донесат.
Благодаря на всички. |
|
|
 |
nik_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 09, 2005 9:35 Заглавие: |
|
|
Мисля че е кинескоп.Вдигни малко утоплението и ше разбереш. _________________ Nikolay Ivanov
Skype(nikolay6905) |
|
|
 |
|