|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Reall Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 09, 2005 15:54 Заглавие: Търся програма за чертаене на принципни ел. схеми(допълнени) |
|
|
| Благодаря за предложението, но Protel и Cadstar чертаят електронни схеми, а аз ще четрая релейно-контакторни схеми: с предпазители, блок-контакти на релета и контактори, прекъсвачи и др. Ще съм много благодарен ако ми кажете къде може да се намери такава програма или поне как се казва. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 09, 2005 16:01 Заглавие: |
|
|
Reall, защо отваряш нова тема, а не пишеш в старата?
| Цитат: | | Protel и Cadstar чертаят електронни схеми |
И двете имат схематик едитор с отворени библиотеки в които може да си правиш каквито ти душа поиска елементи (графични образи). |
|
|
 |
Reall Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 09, 2005 19:57 Заглавие: Re: Търся програма за чертаене на принципни ел. схеми(допълн |
|
|
| Reall написа: | | Благодаря за предложението, но Protel и Cadstar чертаят електронни схеми, а аз ще четрая релейно-контакторни схеми: с предпазители, блок-контакти на релета и контактори, прекъсвачи и др. Ще съм много благодарен ако ми кажете къде може да се намери такава програма или поне как се казва. |
Мерси RC. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|