| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
naskoni Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 10, 2005 12:23 Заглавие: IMAM GRUNDIG 100HZ S CHASSIS 1836 |
|
|
| tv e klientsko ot Germania stoi mi dosta vreme.Be6e minal prez nqkolko serviza i ne tragva6e .zahranvaneto tragva6e i sled 1-2 sek gasne6e.Ima6e problem s 393n i 4ipa za vertikalnoto tda1473.Nqma6e nikade smenih 2 menteta i nakraq namerih rabote6ta nova.Sega tragva vdiga visoko nqma zvuk i kartina kato se uveli4i uskorqva6toto se vigdat cvetni otenaci po ekrana.Ima sda i scl 6ina normalno.Smenihme sda video procesora no sa6tiq efekt.Ima li nqkoj takowa chassis 1836 koeto raboti ili ne raboti eventualno za proba na 100hz blok ili procesor.Pametite sa prezapiswani no uvi.Elektroliti vsi4ko koeto trqbva e smeneno.4ipa sda videoprocesora e smenqvan no ne s now. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nik_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 10, 2005 13:11 Заглавие: |
|
|
Наложи Платката с АV-Тата.ВО е май 4173.Сменя ли канали,напиши по подробно и моля те пиши на БЪЛГАРСКИ!!! _________________ Nikolay Ivanov
Skype(nikolay6905) |
|
|
 |
naskoni Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 10, 2005 14:00 Заглавие: |
|
|
nqmam kirilica izvinqvam se no ne moga da ka4a na slugebniq komp.
Ne pi6e po ekrana ne izliza menu samo raboti zahranvane,visoko, otoplenie.Nqma zvuk,napregeniqta sa v norma.Za parvi pat e bila izgorqla vertikalnata tda 1473 |
|
|
 |
nik_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 10, 2005 14:37 Заглавие: |
|
|
На основното шаси до процесорната платка иа R мисля 1 Om,виж да не е прекъснал.Ако не е от него ЧАКАШ друг такъв ТВ и налагаш:видеото с платка кинескоп,цифровия блок,Платката с АV-Тата...Не каза дали ТВ е забит(отдолу,не изписва ли позиции,сменя ли ги ..  _________________ Nikolay Ivanov
Skype(nikolay6905) |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 10, 2005 16:30 Заглавие: Re: IMAM GRUNDIG 100HZ S CHASSIS 1836 |
|
|
| Цитат: | | Sega tragva vdiga visoko nqma zvuk i kartina kato se uveli4i uskorqva6toto se vigdat cvetni otenaci po ekrana. |
И аз апелирам да пишеш на кирилица. Ако я нямаш на компютъра си, тук има Кредор, който е желателно да ползваш.
Сега по темата: Така, както описваш дефекта (цветни отенъци по екрана) ми се струва, че имаш проблем във вертикалната развивка, може да свети целия екран, но образа да е извън екрана и затова като увеличиш ускоряващото се виждат светни отенъци. Така мисля аз. |
|
|
 |
|