| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
niky_ecc Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 14:03 Заглавие: отново за чудото PHILIPS-HORNYPHON |
|
|
Колеги свалих ТХО-то на прословутия HORNYPHON и се оказа че не е оригинално както предполагах а HR6140. Потърсих го в сайта но не може да бъде открит такъв модел.Вероятно е старичък.Може ли някой да ми каже оригинала эащото не знам къде но явно е сменян. _________________ Това информацията е голяма работа! УБЕДЕН СЪМ!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pl Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 15:46 Заглавие: |
|
|
Имам едно шаси на село с повреден тмп47ц....,но ТХОто е здраво,утре вечер съм на село да си прибера наследниците,че е време за школото и ако не ти късно в петък сутрин ще ти пиша.Ако пък речеш и да ти го пратя.....ще е още по-добре.... _________________ Учи се от грешките на другите! Няма да живееш толкова дълго, че да ги направиш сам всичките. |
|
|
 |
nik_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 16:21 Заглавие: |
|
|
Ето ти HR6140.Може пък да са сложили правилното. _________________ Nikolay Ivanov
Skype(nikolay6905) |
|
|
 |
niky_ecc Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 8:30 Заглавие: |
|
|
Несъмнено е било правилното защото клиента твърди че до последно ТВ-то е работило. Възможно е и оригинално да е със HR но понеже беше презапойвано останах с впечатление за смяна. Ако pl установи че и на неговото шаси е HR явно ги произвеждат така. Пишете пък каквото сабя покаже. Клиента не го бърза пък и няма накъде. _________________ Това информацията е голяма работа! УБЕДЕН СЪМ!!! |
|
|
 |
|