Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

АТ команди

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Edesign
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Сеп 10, 2005 9:08    Заглавие: АТ команди Отговорете с цитат

Някои управлявал ли е сименс версия X55 или S66 с АТ команди? Серийния порт стандартен ли е ? Има ли някакъв pdf с АТ команди за тези по-нови модели сименси?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Съб Сеп 10, 2005 11:15    Заглавие: Отговорете с цитат

преди 4-5 съм го правил със siemens C35i. имах някъде такъв PDF. ще го потърся, но и ти можеш да си го потърсиш в нета. връзката можеш да осъществиш по стандартен data кабел използвайки hyper terminal-а на windows. иначе AT командите са стандартни като за всеки модем.
Edesign
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Сеп 10, 2005 12:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за отговора. Аз за сименс от 45 версиа надолу съм правил доста неща с АТ команди но ме интересува дали и при по горните версии е същото. Скъпо е да си взема един телефон само за проба/ Sad Така че ако някои е правил опити с по нови телефони нека сподели моля
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 11, 2005 7:44    Заглавие: Отговорете с цитат

преди 5-6 месеца месеца смених телефона си със C6V и се наложи да преработвам кабела за стария M55. След преработката единият от тестовете които направих беше да го свържа с терминала и да му пратя стринг "AT", получих "ok". С това мисля че отговарям на въпроса ти. Very Happy

Последната промяна е направена от guitman на Пон Сеп 12, 2005 18:15; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
Edesign
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Сеп 12, 2005 7:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Да отговаряш 100% на вапроса ми Laughing Но само още едно доуточнение --> кабелите от X55 нагоре версии не са ли еднакви?
Върнете се в началото
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Сеп 12, 2005 18:13    Заглавие: Отговорете с цитат

не са. трябва пиновете на TxD и RxD да се сваржат през резистор 10 -15k към маса.
Edesign
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Сеп 13, 2005 10:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Още вчера в нета намерих за тези резистори. Много ти благодаря!!!
Върнете се в началото
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Сеп 14, 2005 18:08    Заглавие: Отговорете с цитат

бях обещал да кача PDF-ите. всеки който се интересува може да ги свали от тук - http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=18972
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети