ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 15, 2018 9:08 Заглавие: Видеорегистратор BP-2.0-FHD(Blaupunkt) |
|
|
| Колеги, някой занимава ли се с тези машинки, то не знам и темата дали е в подходящия раздел, но все пак да попитам . Ползвам гореописания регистратор повече от година , веднъж му смених литиевата батерия , че беше заминала, сега преди 3 дни, пак почна да се включва и спира, проверих я пак, оказа се за смяна. Бях поръчал на времето 2 от Ebay , затова я смених отново, всичко си тръгна, но образа стана много гаден, менютата излизат добре, но записа е ужасен, ако успея, ще атачна едно файлче. Разгледах платката със CCD-то, тя е отделно, и ми направи впечатление наличието на 3 площадки като за транзистор SOT23. За проба дадох накъсо К-Е и чудо-образа се изчисти, после направих връзката постоянна, но не знам там имало ли е транзистор, или не, надписа е U2, като за ИС. Сега си работи така, но се чудя какво се е объркало , да не би фърмуера да се е сбъгясал при падането на батерията, имало леи е транзистор на мястото където турих мостче, ако някой е по-навътре в нещата с видеорегистраторите да си каже мнението. Благодаря ! |
|