| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
californieca Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 20:51 Заглавие: проблем с ка4ването на фаилове? |
|
|
Каква може да баде при4ината за да не мога да ка4вам фаиливе кам e-mail,ICQ....Можели да е някоя настроика на PC,даите савет4е.
Благодаря предварително  _________________ Всичко е в тока  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 23:29 Заглавие: |
|
|
Така зададения въпрос предполага отговор от гадатели и подобни. Редактирай си поста за да стане ясно за какво става дума.
На клавиатурата има Ч; Ш; Щ, Ю и подобни букви. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 11:27 Заглавие: |
|
|
| Проблема с файл трансфера на ICQ е известен отдавна и едва ли някой може да ти помогне. А за e-mail, с какъв клиент си? Добре е когато задаваш въпрос да го зададеш правилно като опишеш софтуера който използваш и какъв точно е проблема! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 15:28 Заглавие: |
|
|
| Петров написа: | | Проблема с файл трансфера на ICQ е известен отдавна и едва ли някой може да ти помогне. А за e-mail, с какъв клиент си? Добре е когато задаваш въпрос да го зададеш правилно като опишеш софтуера който използваш и какъв точно е проблема! |
С XP съм,и интернет браузер 6.0 на уиндолса.Ами когато прикачвам фаил,стига до посредата и прекасва и трябва пак да го прикачвам,можели да е от някоя настрика на NOD 32,аз съм с нея от скоро,или някоя друга,но не сам пипал,просто изведнж стана,а знам 4е и нета играе роля. _________________ Всичко е в тока  |
|
|
 |
SvishtovTV Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 16:02 Заглавие: |
|
|
Ако използуваш WEB базирана поща (abv.bg;mail.bg и др) - има ограничения в размера на прикачените файлове
В такъв случай опаковаш всичките файлове примерно с WinRAR , като му задаваш да направи архива на части - примерно на 3МВ.След това пращаш частите до получателя един по един.  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 19:25 Заглавие: |
|
|
| SvishtovTV написа: | Ако използуваш WEB базирана поща (abv.bg;mail.bg и др) - има ограничения в размера на прикачените файлове
В такъв случай опаковаш всичките файлове примерно с WinRAR , като му задаваш да направи архива на части - примерно на 3МВ.След това пращаш частите до получателя един по един.  |
4ове4е,аз ка4вам снимка която е 200kb-jpg формат и по маки и не иска!!!!! ,стига до половината и...а имали не6то общо антивирустната? _________________ Всичко е в тока  |
|
|
 |
|