|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepimaistora Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 16, 2019 13:38 Заглавие: Cd Sony cdx-35u рестарт |
|
|
Здравейте , въпросното cd ми е подарък.Когато е студено работи без проблем без изкривявания или дращене. Като загрее се рестартира.Направи ми впечатление , че на радио или AUX може да работи дори и да е загряло без проблем.Но когато пусна на флашка , ако е загряло веднага рестарт. Като направи рестарт си връща начални настройки.Смених крайното стъпало със свалено от друго cd.Припойл съм повечето лоши спойки , но уви. Въпроса ми е дали самата механика на cd-то е проблем или в някой регулатор. [/code] _________________ Умният човек не казва и половината от това , което знае докато глупавия не разбира и половината от това , което казва.Лао Дзъ
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
|
|
 |
pepimaistora Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 27, 2019 19:58 Заглавие: |
|
|
Снощи ми остана време да погледна въпросното cd. Стабилизатора го премерих. Напрежението си е стабилно 5v. Даже и при нагряване, но като нагрях главния чип направо рестарт. Закрива темата. _________________ Умният човек не казва и половината от това , което знае докато глупавия не разбира и половината от това , което казва.Лао Дзъ
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|