|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 02, 2019 18:27 Заглавие: Търся слушалка за китайче |
|
|
Слушалчето е с размери 6х12мм, дебело е към 2-3мм. Телефона е NEWMIND F15 , ако има значение, не е оттук, подобни са говорителчетата за SAMSUNG D780 http://mobilenbutic.com/Govoritel-za-Samsung-D780. Ходих при тези колеги , CELLPHONE , ама нямали в наличност като този на линка. Благодаря !
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 03, 2019 12:21 Заглавие: |
|
|
| Само ще добавя, че не искам да купувам с куриер, защото не знам точните размери на тези по сайтовете, трябва да го видя и премеря. Затова , моля не ми давайте линкове, към онлайн магазини. Пък и куриера като го вкарам в цената, ще излезе по-евтино да поръчам още едно телефонче, цената му е към 20$. Предпочитам някое свалено от стар телефон, ако ви се намират, ще си платя, но в разумни граници . |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 06, 2019 21:17 Заглавие: |
|
|
| Явно никой не му се рови сред скрапа, добре че не ме мързи да търся в нета. Намерих ги в хонгконгски сайт , с доставка до БГ 3.47$. Самото спикърче струва 0.32$ !!!!. За 7 лева мога да поръчам 2 броя, пак ще ми е по евтино от нашите мародери - 6лв. + доставка с куриер, поне 3-4 лева. Не бързам ! Може да закриваме темата ! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|