|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 25, 2020 14:33 Заглавие: Продавам два осцилоскопа. |
|
|
Двулъчев тектроникс 1740 2X100Mhz. С резервна тръба, описание и резервни платки към него. Цена 300 лева. Цената подлежи на някакъв коментар, само на място.
Двулъчев RFT 2X20MHz. Имам описание за него, но не съм сигурен дали ще го намерия. Цена 180 лева. Цената подлежи на някакъв коментар, само на място.
Намират се в София, квартал Люлин. За контакти, тук на бележки.
Ако ми оставите телефон, ще ви звънна.
Обявата е актуална до четвъртък(30 януари). _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 06, 2020 20:38 Заглавие: |
|
|
Да се има предвид че обявата е неактивна.
При наличие на интерес у някого нека ми пише да видя ще мога ли да организирам някой да покаже и предаде осцилоскопа, към който се проявява интерес, но аз самият вече съм извън България.
Обявата беше пусната докато бях там, за да освободя място.
В следващите 2-3 години не ми се очертава да работя с тези осцилоскопи и това е причината да се продават. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|