| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 12, 2004 16:13 Заглавие: TV Sharp 37GP20S звук 6.5mhz |
|
|
| Телевизора е внесен от Германия няма 6.5mhz. От сервизното меню пускам 6.5mhz но тогава ми изчезва 5.5mhz. Дайте съвет как трябва да се измени настроиката в сервизното за да работят и двата стандарта автоматично. Шасито е SQUAD. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
remi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 13:31 Заглавие: |
|
|
| nai prosto e da mu sloji6 platka zvuk i da si re6i6 kardinalno problema. prosto, no efectivno. |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 14:12 Заглавие: |
|
|
| А схемата разглеждал ли си я на модела ? Телевизора си подържа и двата стандарта само дето трябва да се превклучи в необходимия режим без да игнорира другия. |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 16:28 Заглавие: |
|
|
Аз си играх три дни и не можах да включа двата стандарта едновременно,от колеги разбрах че в някои случаи не може да се направи програмно/за справка виж във форумите на Монитор и Телемастер/ _________________ Димитър |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 16:39 Заглавие: |
|
|
На монитора го видях и те са забили до там кадето и аз, на телемастера още не съм ходил но нещо ме съмнява че ще стане понеже неоткрих почти никаква по особенна информация за сервизното на телевизора
Remi даде хубава идея за платка звук ама нещо невиждам каде ще я сложа на тази схема, а и в телевизора няма 12в. трябва с стабилизатор да се намаля. |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 17:45 Заглавие: |
|
|
Да трябва да си направиш 12 волта,а платката пробвай на изхода на липсващото плеси/паф филтъра/ _________________ Димитър |
|
|
 |
|